Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
belmin se naklatio naa ftv kao da rtrs ne postoji a duguju 80mil spomenuo ih nije majmun
Potraživanja trebate naplaćivati od operatera a ne od građana jer oni već masno plaćaju kablovske operatere. Sa druge strane ove TV kuće bi da se samo naplaćuju od dijela Federacije gdje živi većinsko bošnjačko stanovništvo. Šta je sa Elektroprivredom HB ili kada govorimo na nivou BiH, gdje to RS finansira BH televiziju, odnosno državni javni servis. I onda na kraju pola programa FTV je na hr jeziku a na BHTV sama ćirilica.
Kada se kontalo da se placanje RTV takse provodi preko racuna kablovskih operatera,te u slucaju da se ne sprovodi u cijelosti oduzela bi se licenca operateru.S obzirom da bi onda korisnici masovno otkazivali KATV kao sto je bio slucaj sa fiksnom telefonijom ta ideja nikada nije zazivjela.Samo podsjecam.
I još vozate one Nive što troše 30 litara benzina, i to privatno, a ništa novo niste snimili ima 100 godina, ne bi vam ni tramvajsku dao.Još reprizirate Kože, Tale vizu itd. fuuj.Samo sve rastjerat i ugasit firmu..
Pa kad je sve po zakonu sto fino ne saljete racune za svoje usluge kao svaka normalna firma,a ne da se slepate uz ostale firme. Pa ko ne placa trazis svoje kako zakon propisuje na cijeloj teritoriji BiH. Nesto tu nije kako treba cim vi nemate svoj racun i saljete ga adresu. Do tada nema ni potrebe da se placa.
Par stotina nepotrebnih uhljeba otpustite i sami se finansirajte reklamama emisijama itd k'o i svaka druga Tv,ne možete biti paraziti cijeli vijek
imaćete BOJKOT ,ovo su rezimski mediji postali, isto kao tv sa ,svi vide da je to sada tv 3
Gluho bilo. Koji zakon?????? Cijela BiH ili NIKO! KRIMINAL i totalna nepravda! Jedino bi bar donekle bilo razumno i LOGICNO da naplacuju potrazivanja od operatera - BH Telecom, HT Eronet, MTel, Telemach i drugi.
Mrš....