Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino što je organizivano je kriminal :)
Ovo je u Istocnom dijelu Mostara da vas obavijestim.
@IlirskiRimljanin Ovi sta dajete doljeglas naselje Carina je u istocnom dijelu kraj hotela Neretva.
Jesu li COVICA uhapsili on je glavni
@gooUser1589103768 niko nije rekao da nisi upravu u pogledu tog otpada..plusic dobijes od mene vazda...nego dodaj uvijek i Bakirovih 300 razbojnika.Ne naginji na stranu, jer ces najebatt i ti..a za ovog gore mudonju..dolazimo, vidjeces
hoce li kod covica navratiti!
Psi nanjušili škiju! Biće dima.
Divi registracija na dzipu na slici. Nekome se bliži the end.
Kako je Gojer rekao: Lako je riješiti situaciju u BiH, trebaju samo 3 helikoptera i 9 marica i hapsi na Poljinama, hapsi u Laktašima i hapsi u dolini Radobolje !!
Je li u HDZ centrali, ili u HNS centrali?
@gooUser1589103768 Nije ista zgrada.
Ostre Kujac na sirotinji! Trenirajte mafijo!!Dolazimo po vas...mladi lavovi su stasali...raja je ivici...ovi murijasi nece izdrzati ni 2 dana.Pyce obicne i maloumni gradjani koji su se stavili na stranu HOBOTNICE! Branite Elenu, ali ne svojim zivotima! Jer raji je prekipjelo davno...samo je sad PRAVI trenutak! Dolazimo.......
Hag je rekao svoje, jos samo da pometemo ih sve...dolazi jesen...raja ce na ulice HA krenulo iz Tuzle HA iz Bangladesha! Ko prije skonta, laksi ce mu dani biti!
To su sitni kokosari koji kradu tudja jaja dok je pravi organizovani kriminal u drzavnim rukama.
CUVAJTE SE SAMO DA VAM COVIC NE PRENESE VIRUS,OPASNI JE OD KORONE..
Zar kod nas ima organizovanog kriminala?
Jutor pogana hobotnice! opetA hapsite zbog organizovanih travara...jedan nabavio od drugog i organizovani kriminal :))) Mamu vam hebem u p na jutro !