Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Dan poslije" je ovde kljucna rijec..to je ono ma haj sutra cu ko ga jbe haha
Zato je bitno da na izlazu iz aerodroma Sarajevo stoji natpis grad koji je bio pod opsadom 1492 dana, mada bi prikladnije bilo da stoji natpis, zemlja u kojoj se redovno izlijevaju svakavi hemijski otrovi u rijeke i niko nista u vezi toga nije preduzeo 25+ godina.
nije samo da se izljevaju nego raja dobrovoljno istresa svakakvo smeće u rijeke.
Je l' mi ono Hrvatskoj nešto spočitavamo i tražimo zabranu gradnje odlagališta po najvišim standardima??? Kao što nedavno napisah na toj temi: " Želimo Hrvatskoj zabraniti gradnju, a kod nas svako malo neka havarija i ekološki incident. Na to se pravimo ludi, previđamo i već sutra zaboravljamo." Ima li gdje Emrića, Košarca i ostalih stručnjaka da prozbore koju? Zanimljivo, samo 16 komentara, da je tema Trgovska gora već bi bilo 300.
Bit će dobra dnevnica i večera za inspekciju, u nas Dević pušta boje u usoru na mjesečnom nivou svake godine pomor ribe, i nikom ništa, bolje tuhnit inspekciji 5000km nego kupiti filtere i platiti deponiju otpadnih hemikalija.
I to sto su ljudi snimali i apelovali da se uradi nesto inace ne bi bilo nista od toga zalosno, a koliko se ovoga svaki dan radi
Hoće li neko objasniti Federalnoj inspekciji da rijeke teku?
Došao sutra čekova tip dok uplata legne
Došao sutra čekao tip da uplata legne
Ne moze od govana se toliko zatrovat konjo konjski
Inspektor inace imao drugih obaveza pa dosao sutra, kada je uhvatio termin…koji su to despoti…ubuduce da se napise ime inspektora…pa cemo da tuzimo….a inace MIttal odmah prionuo, po nalogu inspektora da sredit kolektore da vise ne istice otpadni materijal…bando, bando
Kanalizacija, gume, kese, flaše, šta sve nema u rjeci Bosni, čitava memorija klixa bi malo bila. Sama rijeka Bosna, je jedna najotrovnija hemikalija na svjetu.Decenije su prošle, kad je Bosna bila,smaragdno - zelena boja, a milina je bilo gledati.
Ramo Isak se umio.. tako doslo do zagadjenja
Samo polaHko.
"Incidentno"