Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile, reci nam, de, ima l' tu manipulacije?
Sta je Jozicu, zar ti stranacka kolegica nije maloprije objasnila da nije sigurno zasjedati sa zdravstvenog aspekta ? Sta fali da se donesu odluke koje ce vaziti 30 dana pa cete ih vi u paralementu imati priliku potvrditi ili odbaciti ? Zar to isto nije uradio jaran tvog stranackog sefa u genocidnoj tvorevini ???
A sta cemo kad raja istrosi pare..zalihe kad nestanu pred Bajram..ko ce ratu kredita mikrokreditnoj odnijet gospodine Novalicu ??kad se vracamo na posao u privatnom sektoruu...daBogda vas corona izjelaa 😡😡
Sta je Jozicu, zar ti stranacka kolegica nije maloprije objasnila da nije sigurno zasjedati sa zdravstvenog aspekta ? Sta fali da se donesu odluke koje ce vaziti 30 dana pa cete ih vi u paralementu imati priliku potvrditi ili odbaciti ? Zar to isto nije uradio jaran tvog stranackog sefa u genocidnoj tvorevini ???
@Mafinodluka91 nemoj ni placati kredit.ja vise neplacam ni kredit ni doprinose a vala ni zdrastveno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda presudit će corona!
Ambiciozna vlada... Jel ovo neko nas navlaci za prvi april?
Odlucivat ce Premijer NEZNAMSTAVITMASKU! https://youtu.be/ek6ZbFYCfl0
Ovako velike manipulacije i lopovluke mogu smisliti samo Bakir aga i njegova SDA-a
Zamolilo bi sve građane da sipaju gorivo po cijeni od 2.21 da bi se mogle rezerve goriva potrositi i da se omoguci naftasima da kupe trenutno vrlo jeftino gorivo da ga mogu zadrzati za rezerve i da ga građanima mogu prodavati po istoj cijeni koja je sada. Hvala
nesposobna vlada jos vise nesposobniji parlament vrijeme je da nas preuzmu velike sile Amerika ili Njemacka druge nam nema propast cemo sa ovim nesposobnim govnima koja samo znaju fobro da smrde nista vise
Sve mane ovog monstruoznog uredjenja izlaze na vidjelo!Koji smo mi majmuni,sta mi finansiramo!
Po cemu ambiciozna,PO LAZIMA. Fadile lazove,sta bi sa moratorijem na kredite. LAZOVEEEEE. Sad ce izbori akoBogda.
Ma hajte molim vas. Cijelo obrazovanje funkcioniše online a vama problem održati sjednicu na isti način. Ne pravite probleme već ih rješavajte i to pod hitno.
Ne mora parlament ni zasjedati Fadil rješava situaciju zato im po 600km dok traje problem korona.
gomila nesposobnih , podobnih idiota
Gledaj ekonomista sa flasama vode.ima petobanka na stolu.sto nesipate sa pipe ko mi sirotinja.
Đe Boookir?
Ukinuti nešto, previše ih je .
Gdje je brašno u FBiH? Zatvorili ste građane u stanove kao fol da ih zaštitite, bez ikakvih pratećih mjera. Kako će zatvoreni penzioneri do hrane, je li drava IŠTA organizovala? Nije. Noše nje maski i rukavice je obavezno. Gdje su? Kad ste ih več stavili u zakon trebali ste ih dijeliti besplatno po mjesnim zajednicama 100 kom po osobi. A ne da se građani zaražavaju stojeći pred apotekama da ih kupe a nema ih.