Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi sa respiratorima, instalirase li se gdje.
@BullevarPrijedora Air Fadil naučio da stavi masku ili ovu masku nosi sve vreme? Šalu na stranu, ruske i kineske vakcine nisu dobre: 50% vakcine je svinjetina, a drugih 50% je alkohol.....----- 😁😂😂 i procenat djelotvornosti ruske i kineske vakcine je oko 50%. Svaki drugi njima vakcinisani ima mogucnost da sto prije dobije zarazu korona bajom😜😝
Fadile, opet ti......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tetku li ti matoru ...a sad si se sjetio ...
@ferklan kako nam je on premijer?
Oooooooo Dilfa, de ba reci gdje ti je onaj mobitel za kojeg si slagao da je poslan u Austriju? Mobitel je kod tebe i s njime ucjenjuješ Riđobradog jer si se dopisivao i sa Sebijom. USKORO OPŠIRNIJE
Duplu Pfizer dati ovima na vlasti! Ruskih kupiti 100 komada, za ove sto vjeruju u plandemiju
Usreci narod, primi kinesku vakcinu.
Hebem Vas nesposobne!
Svaki dan drugo, rek'o bi čo'ek nešta rade, a oni veze nemaju jesu l' došli il' su pošli. Kako ko dođe s nekom informacijom, tako se i oni šaltaju. Nema ideje, nema cilja, samo plutanje po pučini, pa gdje nas struja odnese. Morebit će valjati, a morebit i neće.
E sad ce vakcine na nabavlja neko poljuprivredno drustvo a novalic se ko razumije i u medicinu.. Dubre idi robijaj....
Ništa dok Sebija ne odobri.
Humanitarna akcija, Srcem svi za Fadila.
kada ce ova seoska protuha na robiju zajedno sa onim zvaljom iz srebrenice???
joj levata braćo moja, pa vama niko ne vjeruje kakvi ste levati i hohstapleri
Efikasnost Sinovac Kineske vakcine jadnih 50% ... Ako ce to nabavljat,bolje da ne uzimaju nista nego neka puste da se do kraja svi zarazimo, a nismo daleko od toga!!!!
@TriarchMezopotamija jabo nije sinovac nego sinofarm. Edukuj se covjece
Nis ruska ni kineska nisu registrovane a tvrde na se nece moci putovati u Europu ako se primiolo ove vakcine. Pa hbt, jeste li normalni, moramo li mi svo smece iz Kine primiti, od respiratora do vakcina? Da se nece vratiti pare od respiratora kroz kupovinu vakcina? Namazan je frljoka!
Fadile lopove.
prvo turkovic da se sagne (ako uspije) pa polize jaja lavrovu, pa ce ovaj razmisliti :)
Ovo da mogu bolje papire da sebi stimaju naravno Pfizer nece da ucestvuje i malverzacijama