Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma reko sam ja juće nek stisnu i nek ga ne usvoje...
ocemo slaviti? Navikli se foteljasi zaduzivati buduce generacije, nista ih ne kosta a pokriju troskove nastale korupcijom i neradom, zar ne? Godinama vec ba. Toliko im je normala postalo ovo kreditiranje da su poceli praviti sapunice od dogovora da se zaduzi ovaj narod jer se prosle godine potrosilo 5 milona vise za gorivo npr. znaci dosadno im pa ajmo malo to prozujati medijski, od poraza cemo napraviti pobjedu a ovce ce to poglabati kako god im servirali, zar ne? Rece dodik bakiru i potapsa ga po ramenu a ovaj mu rece aferim!
Robovi nego. Al jedini robovi koji ne zele cak ni razmisljati o boljoj buducnosti. I naravno, prica o yebenom suparnistvu srba hrvata i bosanaca je postala standard i ne vidi niko dalje od toga a politicari serviraju nove govnarije svakodnevno... Yebote uzasnu medjusobnu historiju imaju mnoge svjetske drzave a gdje su danas? Zajedno vladaju svijetom.
Sve vise pocinjem da vjerujem u to, dobro receno.
Odlicno, napokon smo nesto na vrijeme zavrsili...
koji si ti idiot. kako može biti odlično dizati kredit. najgore je što taj kredit neće vraćati oni koji su ga digli nego narod.
Da se bar hoce ova moda nastaviti, da do rijesenja planova dolaze lahko i bez zastajkivanja...
Tome se mozeom nadati, ali ja vec vidim kocnice koje ce postaviti SDAovci u rjesavanju nekog drugog problema...
100% je sada prpa guza... sta uraditi? kako nogu podmetnuti...?
s MMF-om u novu godinu!
Ovo je neminovno i nek prolazi bez blokada, da sebi ne komplikujemo zivot. Odgovorni su oni koji su doveli do ovoga, izlaza nema!
Neka mašala. Zato je Shell već najavio istraživanja, pa kad nađu nafte u vrijednosti nekoliko milijardi, sve će to iznijeti iz zemlje, jer će BiH tako vraćati dug MMF-u, a zaduživat će se da istu tu naftu kupi po puno većoj cijeni. Zato so Italijani već najavili gradnje hidrocentrala, da fino sebi džabe ili po sramotno niskim cijanama dobavljaju struju. Tako Njemci otvaraju postrojenja gdje radnici za nisku platu rade proizvode vrhunskog kvaliteta, a izvoz je 100%, ništa ne ostaje u BiH. Bra'o političari, pametno nema šta. Bra'o narode, aplauz za pamet.
To što ne vidiš ne znači da nema. O nafti govori od 70-ih godina. Ali ogromni su to novci da bi se prepustilo maloj BiH. A i da se prepusti, svakako nema pameti da se to razumno iskoristi. A gdje se jedni svađaju, drugi koriste, i opet na štetu naroda.
Samo zato što politika vlastele, koja je pod budnim okom i instrukcijama zapadnih sila, nije takva da se narodu stvore bolji uslovi za život i rad. U suprotnom bi itekako moglo biti svima bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)