Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljubuski grad hahahahhahahahahah
@BilinoPolje Sta je smjesno ?
@BilinoPolje .... pa kad sarajevo-kasaba može biti grad, bez vode, kanalizacije, čistog zraka itd..., zašto ne bi bio i ljubuški. nije mjerilo grada samo broj stanovnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odakle si? Iz Zivinica grada... Gasi mjesalicu, motaj kablove. Pa u Zivinicama misle za cizmu rudaru da je futrola za trnokop!
Odakle si ti piz*a ti materina seljacka
@lance a ti si iz nekog velegrada pretpostavljam.
E, paa stvarno smo otisli u tri lijepe... daj jos administracije, izrodilo se podobne mladezi, reorganizuj administrativne jedinice, da imaju gdje nista ne raditi. BTW pored ovih, moze i Buca Potok kandidovati za zaseban grad 😂 sta se s Ilidzom ceka? 😂
Nakon proglasenja krenuce sve na bolje, infrastruktura, zaposljavanje, skolstvo, zdravstvo ...! Blago nama dokle god je u zivotu pakovanje vaznije od sadrzaja.
Pišam se na nove gradove
pišamo se i mi svi na tebe
koliko ih je izgubila?
Prva liga Federacija
Zamolio bih redakciju da kazu da je ovo prvoaprilska
presmijesno! nemogu ovo i kao proglasene gradove shvatit ozbiljno i smatrat ih gradovima! selendre bile i ostale...
Ovo davanje kasabama naziv grada postaje komicno. Imas 100 000 stanovnika mozes se zvati gradom. Sve manje opcina.
Opstine koje imaju sve manje stanovnika postaju grsdovi.
Kakvi gradovi braco mila to je samo da se pare lakse ukradu. Grada nije vidilo ni jedan
Otislo je sve u pm...
Nebi me cudili ni da popovo polje proglase gradom
Ja jakih gradova u tri pm.
Gradacac- 200 miliona eura izvoza
@Titsn šljive u ostale gradove bih
HERCEGOVINA: MOSTAR,TREBINJE,CAPLJINA I KON JIC SE MOGU ZVATI GRADOVI STA JE TU LOSE IMAMO NEUM I MEDUGORJE KAO NESTO IZNAD NASELJA SELA ! U bosni ima SARAJEVO,BANJA LUKA , TUZLA,ZENICA, DOBOJ,PRIJEDOR ,BIJELJINA ,BRCKO I BIHAC! ko vidi tu neki probleM?