Komentari (494)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Rijeka Bosna" ce biti samo rijeka
Vrbas ce promijenit u Srbas
hahahah 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Blago ovim političarima kad im je to najveća briga...
bas tako
Svi bi da poprave stvari.. A i oni doprinose ovome.. Svi bi da se hebu a da im ne udje.. Skinite maskeee.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
I nema Neleta Karajlica, ostalih srba koji kukaju kako su satro srbi ugrozeni u Federaciji ili u citavoj drzavi da ovo komentarise. Ma njima je u interesu da stvori opet haos gdje bi Bosnje istom mjerom uzvracale i da onda kazu eto nemoze se. Zamisli da se zabrani gradnja crkve ili manastiora negdje u Entitetu Federacija. Ma to bi do CNN doslo.
i za 50 godina kad srba vise i ne bude posto ih dere Bijela Kuga, Srbija se depopulalizira, morat ce tamo da se vracaju kako bi sprijecili da Albanci koji su vecina u dvije od 7 opstina u Srbiji ne preuzmu apsolutnu vlast, ovo ce se vracat nazad. NJih ne interesuje ekonomija, nauka, skolstvo ama bas nista samo da etnicki istrijebe komad zemlje. I u takvim uslivoma drzava funkcionise bolje nego ostale, valuta je stabilnija.Boze gdje bi nam bio kraj da svi rade za drzavu i narode.
Nece biti nikoga na ovim prostorima za 50 godina.
Brišu Bosnu i jedni i drugi i treći.....
Analogno ovome treba izbrisati rijec "srpska" iz naziva RS. Gdje su ti bosanski umovi da ovo pokrenu???
YeHbiga..:):):),..ne mere.....inace ne postoje "bosanski umovi",..nego samo 'bosnjacko bezumlje"
naravno, jasno je da su Srbi doseljeni element u BiH za razliku od Hrvata i Bošnjaka, zato se peru Bosne, oni su uljezi, stranci, izbija iz njih doseljenički gen...
@BokserSalko iz tebe izbija frustracija I nemoć da išta uradiš po Tom pitanju hahahahah
@prvomajskibravar ipak priznaješ da sam u pravu? Naravno, frustracija postoji, liderstvo nije sposobno da oslabi sRBE...trebam biti sretan?
Seada Palavrić i Mirsad Ćeman
Boze sacuvaj. Ne razumijem zasto ljudi koji zive u Bosni jednostavno ne shvate da im je to domovina i da zive na tlu ove drzave, te da je i njima u interesu kao i svima ostalima unutar ovih granica da napredujemo.
@limamali zato sto Bosna nije drzava.
shvati ti da Srbi ovu Bosnu za koju su ginuli i protiv Otomana i protiv Austrougara, i Treceg Rajha i NATO(dok ste vi cesali mooda u svim tim okupatorskim uniformama i NI JEDNU JEDINU STOPU NISTE OSLOBODILI) ...sa vama NE SMATRAJU NITI CE IKADA SMATRATI "domovinom" jer ovakva kakva je je stvorena od stranog okupatora,..a vi ste tu samo sluge
pa dobro .znaci ukinuce se i prefix srpska republika.
ko ce ukinuti??? Vi?? :):):):)
Al ih boli Bosna :)
Pravdiću igraš se za građanima Federacije koji su tih mjesta. Imena ne mijenjaj - jebeš Ustavni sud BiH. Nemogu da riješe krucijane stvari, pa se hvataju imena starih i po hiljadu godina. Smatraćemo da si saučesnik u ubistvu tih naselja. Na teritiruju Federacije će ostati dalje kako je bilo. Pravdiću, ne petljaj se tamo gdje ti nije mjesto - lopoviši tu gdje jesi - ni za tu nisi. Putari iz Federacije u pamet se - zahedno sa Bakirom Izetbegovićem !
Dokaz koliko su Bosnjaci daleko ispred gencoidnog plemena zvanog "bosanski Srbi".
Mozete nam negirati jezik, ali Bosnjo nije zlopamtilo i nece se spusati na nivo jednog vlashkog djikana.
@ProximaCentauri vi ste otpad balkanskih naroda I 10 nivoa ispod Srba (I Hrvata)
joj i ove srbdaije kako su smijesni jedini koji su isti ili gori su ovi alijanderi..ebo vam bosanski novi i gradiska mater u usta ...vise vas ima u minhenu nego u brodu ....ma ustvrai svaka cast politicarima a vama narode ustvari ebem mater retardiranu
Za mene ce dok postoji svijeta i vijeka biti : Bosanski Novi, Bosanski Samac, Bosanska Gradiska a vi mijenjajte sta hocete..
"hadzije su sebi podjelili zemlju"
Srbi su genocidan narod. Završnica genocida je promjena imena opkoljenih i etnicki očišćenih gradova.