Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ovo uradi na njega treba odmah ATENTAT izvrsiti !!!!
TurkCell !!! I dosta vise plata na gu-zove i nek se shvati da telecom nije porodicni biznis... Jest grehota prodati, ali to je izgleda jedini lijek...
Laguna.. oca ti tvoga.. uzet ces nam krv! odlazi 2m pod zemlju ..spasi nas!
REZULTAT PRODAJE CE BITI ISTI KAO KOD DODIKA !!! NIGDJE PARA !!!
BH-telecom najpozeljnije mjesto za rad dostupno samo onim odabranim kao sto neko gore navede MINELU BRKIC (HANKINA mala) cura (zena ili sta vec sada) ima koeficijent inteligencije 18-19 ali jebi ga vazno je da je nju ubacio babo Muradif ima platu 2500 maraka sjedi i sminka se 7 sati 5dana u 7demici...ali je$i ga ipak je ovo BIH
http://www.youtube.com/watch?v=mEl3cPQ15RM
Još samo da ostente bez Telekoma i Elektriprivrede i postat ćete totalne fukare nad fukarama.Drago mi je.
jel ovaj FFF radi u BH telecomu,pa zna kolike su im plate,pojma on nema,a prvi se javio,
sve će to Srbi kupiti :-)
Naredili veliki iz europe a do juce su vas sa vizama pustali,Handre vas ovi europski '"veliki" ko stoku.bosna=kolonija. uvijek bila i ostat ce svidjelo se to nekome ili ne.
Nevjerovatno ali, po ovim komentarima se vidi da je ovaj narod zaista i NADASVE GLUP! Pa nije ni čudo da ih ovi šupci na vlasti kradu sve ove godine! Pa Telekom i Elektroprivreda, i Sarajevogas, i Bosnalijek, i TV... vas, preko države (jer su državne firme) neprestano kradu, kradu i KRADU i NAMJERNO drže monopol da bi vas i dalje mogli krasti, i vi se sada bunite što im EU to želi onemogućiti. Koji mazohistički idioti! I onda se još čudite što RS želi da se odvoji?! I onda se čudite što HR želi svoj entitet?! Pa Ja sam, kao pojedinac bih želio svoj entitet i PRAVO DA SE ODVOJIM OD OVIH LOPOVA NA VLASTI koji me neprestano reketiraju i koji su najgora postojeća vrsta organiziranog kriminala.
Šipak bi to ovi lopovi uradili da ih nije pritisla EU, nego bi i dalje nastavili otimati novac od sopstvenog naroda. Umjesto da se takvi (vlada i parlament) procesuiraju zbog ugrožavanja naroda BiH, oni su još nagrađeni time da vode ovu državu - koji idiotski apsurd!
Ovo je imovina SVIH NAS i niko nema pravo da je u nase ime prodaje. "Gospodin" iz Agencije za privatizaciju je predstavnik ISTE TE DRŽAVE i iste OLIGARHIJE za koju tvrdi da nije sposobna da upravlja javnim dobrima. Glede korupcije i viska "zaposlenih" u javnim preduzecima ... ima da rijesite taj problem gospodo menaĐeri i politiĆari onako kako treba - otkazima i restruktuiranjem. Turkcell ce zaista i rijesiti taj problem, ali cemo takvo rjesenje svi skupo platiti i zaposleni i korisnici. Kajmak ce skinuti isti ti menaĐeri koji će posredovati u prodaji. Sljedeći korak je privatizacija Toplana, Vodovoda i kanalizacije, KJKP RAD, obrazovanja ... i na kraju ce prodati i zrak koji disemo. Živi bili i vidjeli.
Pa mamicu vam onda cemo biti gola bijeda, nikad vam to nece uspjeti. SDA vracaj se na vlast
Ako svi razmišljaju kao ovaj, meni nepoznati, Fazlić onda kuku nam je. Samo jedan primjer: GDJE IDE PROFIT OD STRANIH BANAKA? Moj narode, teško nama sa ovakvim "pametnjakovićima". Baš bih volio saznati ko je dotičnog "doveo" na tu poziciju.
Blesavi narode hoće da nam naprave kao u Bugarskoj , a cjene ovih usluga će poskupjeti a ne pojevtiniti. Živi bili pa vidjeli.
PRIVATIZACIJA = PREVARA sve dosadasnje su bile takve za 1KM = 100 miliona KM