Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imali u ovoj državi revizije diploma ??? Sebija Izetbegović 11 godina studirala medicini i 11 godina dokotorirala, može li mi neko reči KOLIKO DUREKTORICA UKCS ima godina radnog staža ?? ako je 22 godine do 40te života provela na studijima ??? 16 !! Daboga vas Sebija liječila !! http://www.mf.unsa.ba/podaci/naucne_reference/prof_dr_Izetbegovic_Sebija.pdf
iz godine u godinu sve vise boraca, a kada je bio rat, nisi mogao skupiti vod za najmanju akciju. Ljiljani uzimaju dobar dodatak, i uz casne izuzetke, vecina ih je dobila odlikovanje u kancelariji i podrumu, radeci kao financisti, itd.
rak rana drzave , veliki broj laznih invalida i odlikovanja , koja su dobijana po stranackim i rodbinskim vezama