Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemu i Nerminu Pecancu dati dva oskara za najbolje muske uloge za ovu godinu.
...onu segmedinu bi satro od ku.rca...
ova kantonalna vlast je pogubila sve konce ako ih je ikada i imala, SDA pokusava na sve moguce nacine zadrzati parlamentarnu vecinu koja ocito puca po svim savovima... nazalost zbog tih njihovih igrica gradjani najvise ispastaju
copy-paste se ne plaća, izmisli nešto novo ublehašu crveni!
Tragična je farsa SDP i njegova kvazi politika na svim nivoima vlasti. Na sreću u KS- je prepoznata farsa reketaša i onih koji govore " istinu", pa ćemo to i sankcionisati.
Kleknite na koljena ne daj te da nam ode "stručnjak"
Pokusavam se sjetiti ministra sa Vise datih ostavki?! Ministra koji je vise zabavljao gradjane i one debeljuskaste uciteljice koje se nisu udale zbog Balasevica? Tesko. Samo njegova podla, mrsava mentorica, koja jogira po Vilsonovom i zdravo se hrani, koristi jarko-crveni ruz za usne i koristi kokucu-ministra za svoje ciljeve; Hanka Vajzovic, ona je zabavljac prve kategorije.
ni blizu mete moj nedzade...
Fazlija je ovo precizno rekao
Zašto učestvovati u smjeni čovjeka koga nisi ni birao... Ko ga je izabrao, neka ga i mijenja.
ma pustite fazliju coravog,ja ovu segmedinu ne bi skidao sa kurca...jest da je starka al je jos dobra za nategnuti...
Pa Damire Marjanovicu ptice na grani znaju da si u talu sa HAnkom Vejzovic potpredsjenicom Komsicevog DFa sa kojom pravis pogodno tlo kriminalcima iz SDA da mogu i dalje da rade sta im je volja.Kako je Hanka Vejzovic uspjela da zaposli preko noci sina na TV SA ,a kcerku za viceguvernera centralne banke Bih?Kada se udje u tal sa kriminalnom SDA naravno da je sve moguce,pa je i ova tvoja ostavka koju nudis vec vise od pola godine samo jedna obicna ubleha i suplja prica.Steta za jednog tako mladog covjeka,mislio sam da si moralniji malo.
Fazlija ti si farsa
Ti sam od sebe farsa
Tesko nama kad je ovo najgora slucaj u drzavi i tako ne znamo gdje nam je glava,a gdje guzica a maltretirmo se oko osravke.Covjek dao ostavku,ok zdravo,dovidjenja konkurs zadrugog i papa....
Fazlija masio sjednicu
A jeste li uzeli dnevnice?
Sta mai nego doso frajer koji prodaje titine slike pa oni izletili da jeftinije prodju :-)
...fazla, bolan, đes to sjeo ? :)
...jes' to ljubomoran..... ? : ))
...nisam, jarane...izlistah komentare...niko ni primjetio...politika :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)