Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će biti vjerskih i nacionalnih fabrika i tvornica ?
U čemu je problem !? U Bihaću je prije rata živjelo oko 25% hrvata ! KŠC nije vjerska ustanova, za razliku od Medresa. Drugo - Islamski pedagoški fakultet u Bihaću se financira sa budžeta. Zašto ne bi i jedna srednja škola , pa šta što je "katolička"? Ne uče djecu hrišćanstvu, čak i iftare organizuju. A kunemo se u sekularnost na USK... Treće - ja sam musliman !
@NewAccount sto?Sto je normalan covjek?Neka si ti musliman.Takvi muslimani kao ti nam ne trebaju,idiote.
@NewAccount Drago mi je da si pobio bilo šta što sam ja napisao. IQ- kamen živac ! A nisam ja SDA musliman (M-92, ili balija). Kod mene je Islam u porodici od mog rođenja. Ali ne tvoj baliluk u kojem mrziš sve što je mimo "šerijeta". Izvorni Islam, u kome je svako dobrodošao, i u kome je svako čovjek ! Ali, kako bi ti to razumio ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)