Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i Fahro vide svoj interes u zastarjevanju slucajeva i kriminalnih radnji tako da bog da da ovo prodje
Oduzeti gospodinu privatizatoru firmu i vratiti je 51% radnicima, 49% drzavi. Jok treba odrzati "demokratiju", on je demokratski mogao da je unisti, drzava i narod ne moze demokratski da je povrati :)
Javna je tajna da su tenderi bili namjestani ... svi koji su krivi za takve stvari trebaju odgovarat ... do ove vlade sviju je bilo briga za radnike i samo su gledali kako da napune svoje dzepove ... Niksic je pokazao, stalnim primanjem radnika, trazenjem rjesenja za sve probleme, da zeli da popravi stvari.
Poenta je sto prije Niksicevog mandata niko nije slusao radnike, tek su u ovom mandatu radnici poceli aktivno sa vladom vrsiti dijalog.
Poenta je sto do Niksicevog mandata niko nije slusao radnike niti ih je primao na razgovore vec je pljacka bila u prvom planu.