Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Fatmire malo je njih koji pouku izvuku
Pa ova ljevičarska bagra nikad ništa i ne skonta, njima v. srbija do Kozje Ćuprije stigla a oni pljuju po svojima i prozivaju za bošnjački nacionalizam isl. I sto i '92-e; išli na koncerte mira, mahali yu zastava dok su se četnici razmještali po brdima iznad grada.
Isto* zastavama*
Bravo Fatmire, reci ono sto mora da se kaze, neka ova telad progledaju, neka vide sta se desava, neka procitaju, pogledaju... "Reko mi babo/tata da cigani kradu djecu i ja ih mrzim, reko mi babo/tata da vehabije prave bombe i ja ih mrzim, reko mi babo/tata da su cetnici i ustase klali sce sto su stigli u ratu, al ja da idem na ponocku i jedem cvarke, nisu "oni" svi isti"... Mutavci jedni, otvorite oci, pogledajte sire od klixa, saffa, dnevnog avaza...
hehehe evo vehabije starog...
'Alispahić ističe da su se tek sada mnogi sjetili da živimo pod terorom velikosrpske policijske države, a živi dokaz za to je sedmogodišnje zatočeništvo potpuno nevinog čovjeka, Imada Al Husina, u tzv. Imigracionom centru. Nema separatne pravde i prava, jer je teror nad Klixom začet mnogo prije, kada se gledalo kroz prste raznim drugim kršenjima ljudskih prava. ' Ovaj portal je šutio na ta kršenja ljudskih prava i možda ih povremeno i poticao svojim islamofobičnim člancima i vijestima, ali eto kako kažu: mečka zaigrala i u njihovom dvorištu.
zanimljivo je kako se u velikom broju slučajeva gdje su zapravo sudovi prva i prava adresa za nesto sto je urađeno (pa sad kako ko tumači ispravno ili ne) fokus javnosti okrene evo recimo u ovom slučaju na policiju,..svi se upinju ko će "bolje" osuditi ovaj čin a niko da pojasni kako to stvarno funkcioniše u praksi: pravna utemeljenost i sl. , istraga MUP-a RS , nalog općinskog suda, uloga MUP-a KS..
EEE JADO JADNI VIDI TI FACE MAJMUNSKA
Nacionalisto na baterije zaveži.
Dokazi da je nacionalista? Evo ja cu za tebe reci da si cetnik u dusi, a mama ti je muslimanka, za oca se ne zna...
Ovaj slozi citav film do WW 3 od policijskog pretresa jbt
Ti da imas mozga koliko mislis da imas, sam bi to slozio... Istrazi malo, internet imas koliko vidim, nemoj da ti samo Klix i Saff budu izvori informacija...
De mi ti objasni vidim imas za prodat. Ja sam malo poglup pa kad mi skorojevici pocnu palamudit onda postanem jos gluplji. Slusajuci ovog insana kojem slijepo gutas rijeci zelim ti sve najbolje na njegovom putu a mene se batali jer sam se jednom zaebo pa guto prdologiju i dusevna napajanja nacionalnopatriotskim izjavama da bi nama svima bilo bolje... Sretno
neka nama Fatmira i da ih je Bogdom vise a od multikulture nam se svima vec povraca ! Fatmire, kreni u politiku, imas moj glas blanko i dozivotno. Allah je najveci !
a ti sandzo trujes svojim nekulturnim i agresivnim komentarima.
@Sandze To kod tebe je glas brdjanina koji se asfalta docepao...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jeko ovaj papak, majke ti
ober papak
upravo tako...ima vucic da postrojava po sarajevu...ako nije morao kalasnjikovim ima policijom da moze :)))