Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je sa srećom...
Joj kad se sjetim male belmine na slikama kako je prikljucena za one aparate dusa me zaboli..akobogda da djete bude zdravo i berićetno
Nek je sa srecom!!! :-)
Svako dobro I sve naj naj Fatima!
Najmanje sto mozemo uciniti je napraviti malu jednog dana ponosnu na stariju seku koju nikada nije upoznala i nikada vise ne podrzati neljude koji su iz fotelja mirno gledali Belminine patnje.
Draga Fatima, ja bih samo dodala - i ostace u srcima svih nas, ne samo u tvom i tvoje familije... u mom ostaje, garant! Od srca zelim da ti bude sa srecom, da se rodi ako Bog da ziva i zdrava prekrasna mala curica i da joj bog da dug zivot pun radosti i zdravlja!
ako Bog da da sa curicom I novom nafakom dodju bolji dani.
Nek'je hairli!
Masallah.
kako Bog moze uzeti zivot jednom tako obicnoj, nevinoj djevojcici i pustiti da se namuci toliko kroz njen mali, kratki, krhki zivot? kako su politicari mogli hladno posmatrati kako se taj zivot -koji bi trebao da nesto jos vrijedi na zemlji- gasi i nestaje?? zalosno je sto jos niko nije svjestan da mi u naslijedje svojoj dijeci pored politickih mocnika necemo ostaviti nista -osim mrznje, ratnih trauma, vjere u tog nekog Boga i snagu da istrpimo nas kukavicluk koji nam nije dao da vidimo dalje od sebe, i da se borimo za bolje sutra koje bi trebalo cekati nove generacije,... nasa ogladala ce pokazivati iskrivljen odraz kad god pogledamo tu dijecu, rodjenu da trpe zajedno s odraslima.
Savjet majci da pohrani matične stanice iz pupčane vrpce za ne daj Bože.
Emocije na najjače. Nek im je sva sreća koja postoji
Jos uvijek mi suze krenu kad se sjetim male Belmine ...
Veliki veliki LAJK !!!!
majka....
predivna vijest...neka je sa srecom...
Nek je sa srecom! Bas me nesto obradova ova vijest, da se zivot malo osmijehne i onima koji su jako puno propatili. Jos jednom: puno srece i zdravlja!