Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je onaj debil Incko ?
Eno ga hvata trebe po carsiji
Da i ja se to stvarno pitam. Bez obzira sada na rezultate, strasan se pritisak vrsi na institucije koje nemaju nikakve veze sa politikom. Valjda su navikli ovi nasi uhljebi ""ojhaaa sve se to moze stelom""
Popisali ste traktoriste iz Hrvatske ,prelazili granicu sa Srbijom i nosili da popišete tamo one cigane oko Loznice i opet vas strah rezultata popisa. Šta hočete više koji k....
Naravno! Nesmije.
Covic nije odustao od podrske etnickom ciscenju rep srpske .
Nece ni lopovi iz SDA-SBB povuci svoje smijesne i lazne predizborne ankete.
Dragan Jugovic zvani Hrvat gura i ono malo hrvata sto je ostalo u ralje chetnika
Onaj dole s juga otišo na porciju z guza onome tamo u BL,.... DodiBoy ga opalio, i odmah druga priča... Ni za Komaricu nesmije nista pozitivno reci!!!
u bih ima 60% bosnjaka 30% srba i 7% hrvata, 3% ostalih
U BiH ima 99% ovaca a 1% su politicari koji ih vode..
Nece krst na krst. Samo sto uvijek polome zube, pa se ulaguju i uvlace u dupe. Greska Bosnjaka je merhamet - prema njima ga ne treba imati. Izuzev šake Srba i Hrvata - sve je to gamad.
I najebali ste, 40% Bosanaca! Hahaha, sve ostalo manjine, okupacija.
Samo tvrda ruka i profesionalan odnos prema poslu, sve drugo na stranu. Ljudi u BiH trebaju gledati pozitivnije na drustvo, ne bitni su politicari zaista!!!
evo rata tatatatataaa
Ne bi li, konacno da okoncamo ovu situaciju jednom za sva vremena. :)
Ćekaj ba...jel se nesmije to objavit da Bošnjaka uBosni ima 52%? kakav je to četnički brezobrazluk?
@Danube To vama krivo sto ne mozete u Svedsku? Ko vam je kriv sto vas niko u svijetu ne voli :))
Bando lopovska
"... neka ukinu statističke institucije i neka se političari dogovaraju u vezi sa svim statističkim podacima u ovoj zemlji" ISTINU ZBORI ČOVJEK.
@Danube znaci tako pricaju u mjesnoj zajednici ;D
Moj Faticu, dusmani ne miruju i nece nikad dok god im se bude popustalo! Bravo i svaka cast na odlucnosti! 👍👍👍