Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se pitam šta BiH čini uopšte?
kako će činiti dovoljno,kad ovdje već 20 godina vlasto nije u interesu da se prilagodi novim zakonima ( EU i njen novi društveni poredak ),jer njima ovo *ebeno stanje sasvim odgovara i boli ih đon sve dok mogu tako...Narod vjeruje,i samo Bože pravde da naiđe prilika,i riješimo se ove gamadi u politici,pa makar nas i kolonijalirali. Nije ba Evropi problem tradicija i običaji,nego korupcija i sve ostalo što hara našom lijepom BiH. PEACE
6 Jun 2014 Bosnia and Herzegovina: lack of progress in adopting necessary legislation The Committee of Experts on the Evaluation of Anti-Money Laundering Measures and the Financing of Terrorism (MONEYVAL) of the Council of Europe issued a public statement on Bosnia and Herzegovina in the light of continued lack of progress in the adoption of necessary legislation to address its concerns. MONEYVAL has invited the FATF to bring their concerns to the attention of the global network of the FATF.
Prodajem deterdzent za pranje novca,vrlo povoljno!Sifra-Svoj sam vec oprao
OVO JE SVIRANJE KURCU. ISTI ONI KOJI SU POSTAVILI OVE CETNICKO-USTASKE KURVINE SINOVE KOJI RAZVALJUJU BIH GDJE GOD STIGNU, S DRUGE STRANE TRAZE NESTO OD BIH ZA KOJE ZNAJU DA NE MOZE I NECE ISPUNITI, JER SU ONI TAKO DIZAJNIRALI STVARI I POSTAVILI "HITLERE", "HIMLERE", "GOEBELSE" U VLAST!
Game over.