Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazala si šta je prkos i inat....Bravo
Zivimo u multipolarnom svjetu.
INAT SILAN BOSANSKI!
Balkanskamafija2019 Neke stvari ti i takvi nikad necete shvatiti...
Cast i ponos se ne moze platiti.Kod vas ocito moze. Vi ste paljenjem i tenkovima rusili dzamjje, a mi cemo crkvu jednim papirom.Protiv crkve nemam nista, al mora postojat neki red. Ne mozes sprovodit silu na tudjoj zemlji.
Više je nena FATA uradila za BiH, nego cijela SDA sa Bakirom I. na čelu !!!
@ Glikofosfat Objasni zasto to neko ne bi smio srusiti ovu građevinu sve da ona i jeste crkva. Valjda imas neko logicno objasnjenje a da ne iz domena crne/vudu magije ili kojekakvih teorija zavjere. Ovaj objekat uostalom i nije crkva. On ima formu crkve ali nije bogomolja nego ograda ili taraba koju je pohlepni komsija postavio na parceli koja mu ne pripada.
Bravo Fato !!!!!!!!!!
duša draga, tako sam sretna... ova žena je za primjer, za ustati kad se spomene... živa i zdrava bila skupa sa svojim najdražim...
@katozlato345 danas je super dan 😉😉😉
@katozlato345 slažem se! 🙂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Joj sto se komsije iz enocidne tvorevine-miletovog entitea zvanog RS boje prava i pravde..pa zar ne vidite da zivite 200 godina unazad? Dragi boze otvori im oci kad oni nece!
@ Srbi Srusit ce je onaj ko je i napravio. To mu je u skladu sa presudom i zakonska obaveza. Ta nece je nana Fata o svom trosku rusiti i otpad goniti na deponiju.
Bravo velika zeno!
Kakva korist kad od implementadije presude nema ništa.
@TrtaMrta Za ove dislajkove: nisam protiv presude, samo kažem da se neće implementirati. Javite mi kad uklone crkvu.
Ovaj slucaj mozemo uporediti sa pristajanjem da se pola BiH prepusti 30 posto narodu koji je izvrsio genocid i etnicko ciscenje , a ostala dva naroda , kojih je 70 posto , zgurani su na 50 posto i kazu, ovi koji su to potpisali,morali smo tako . Ova nana pokazuje da se na nepravdu ne smije i ne mora pristati.
Sreća da joj je Ramiz Salkić pomagao ! I on je pokazao prkos i inat kao nana Fata.
Baš me zanima ko će se usuditi da ruši crkvu bio on musliman ili srbin. To može samo bezbožnik. Poslednji put 1972. kada su rušili Njegoševu kapelu na Lovćenu u CG musliman je odbio da to radi. Inače i tada je bilo sve "po zakonu" ovozemaljskom. https://www.in4s.net/vjecna-slava-isu-mahmutovicu-covjek-koji-nije-htio-da-rusi-njegosevu-kapelu/?lang=lat
Volimo te Nano Fato...☝️☝️☝️⚜⚜⚜👍👍👍
srbin sam , ali ovo je poštena presuda ne bi ni ja dao da se bilo koji verski obekat gradi na mome zemljistu
Ovako će noćas i Amel Tuka proći prvi kroz cilj aBD
Nestace i genocidna tvorevina, pravda je nekada spora, ali na kraju uvijek dolazi...