|

Faruk Borić novi urednik portala Sarajevo-x.com

Faruk Borić novi urednik portala Sarajevo-x.com
0
S
Sarajevo-x.com
1.11.2010. u 10:15
81
komentara
0

dijeljenja
Faruk Borić novi urednik portala Sarajevo-x.com
Dosadašnji zamjenik glavne i odgovorne urednice Oslobođenja danas je preuzeo funkciju glavnog i odgovornog urednika portala Sarajevo-x.com.
Najposjećeniji portal u Bosni i Hercegovini od danas ima novog urednika. Riječ je o Faruku Boriću, novinaru koji je dosad radio u magazinima Start i Dani, a posljednje četiri godine bio je u uredničkom timu Oslobođenja. Inače, Borić je sa 30 godina bio najmlađi glavni i odgovorni urednik u višedecenijskoj historiji ovog dnevnog lista.

Dosadašnja glavna urednica Adisa Pobrić bit će izvršna urednica portala.

"U narednom periodu Sarajevo-x.com učinit ćemo još boljim, bržim, tačnijim i svakako, najutjecajnijim portalom u Bosni i Hercegovini", kazao je Borić, dodavši kako će posjetitelji vrlo brzo imati priliku da se upoznaju sa novim sadržajima.

Dolaskom Faruka Borića očekujemo da naš portal, koji je sa deset godina postojanja ujedno i najstariji portal u BiH, zadrži ugled i vodeću poziciju na tržištu, da se obogati sadržaj i poveća sam kvalitet portala.

Prema podacima Google Analytics, sa više od 1,2 miliona jedinstvenih posjetitelja mjesečno, Sarajevo-x.com je najposjećeniji informativni portal, a time i najutjecajniji internet medij u Bosni i Hercegovini.

Također, prema posljednjim rezultatima gemiusAudience istraživanja posjećenosti bosanskohercegovačkih web-stranica za mjesec juli 2010. godine, koje provodi agencija Valicon, portal Sarajevo-x.com najposjećeniji je internet portal u BiH.
Prijavi grešku


Komentari (81)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...