Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Namazan je ovo lopina
Pljuj,pljuj pa u Hrvatsku.Koliko vas je jos s hrvatskim papirima?
Pa neka naši sudovi puštaju da se svi brane sa slobode, a oni preko vode do slobode
Raspisati medjunarodnu potjernicu. Hrvatskoj uputiti apelaciju za provjeru nacina sticanja hrvatskog drzavljanstva ovog uljeza.
Sta bude s lopovima kada umru?Da li su tada ok?
Maloprije citam na Bljesku onaj Ajanovic izjavljuje kako ovaj nije pobjegao.Vec kao folovi zbog lijecenja.A ovaj ovde govori da se na misli vracati.Nisu imali vremena da dogovore pricu.
Koja je ovo lopina,u Hrvatstkoj posjeduje 12 stanova ,od čega li ih kupi bože dragi ?
E moj Faruče
odradi ga SDA i njeno tuzilastvo cak mu pomogli u bijegu.Kakvi smo mi narode bekani
rukfaš, advokat si, vrati se kući i sam se brani
E a gledo brate klip sa sudzenja daje od sebe i od sina pasos kao garanciju hrvatski kako ce oni nekig pustit dok se ne dokaze suprotno a dat mu sve dokumenetw sta je ovo moji ljudi vise kakav bakir radoncic i dodik oni su zlatni za tuzilastvo sta je ovo jbt
haj ne rise faruk, da su te htjeli shebat uzeli bi ti pasos prije pustanja iz corke. vrati se amo i dokazi nevinost.
@kiksi10 OSIM KOD ZAKONA O PDV-U U BIH.
Dobro susjedski odnosi, Hrvatska je utoćište svih BH kriminalaca, ubica, politićkih disidenata, ratni zloćininaca u prvom redu, od progona BH diktatorskog režima, pa u vezi stim su i ponudili pomoć Haškom sudu, trojice eksperata pod nazivom "prijatelji suda" da pomognu kod donošenja presude o udruženom zloćinačkom poduhvatu, gdje su njihov Tuđman, Bobetko i Šušak sa Prlićem i ostalim optuženi.
svi ovakvi kad trose opljackano zdravi ko drijen a kad se pitaju otkud milioni odmah visok pritisak srcani problemi picajzle itd
Jel' to traži da ga Hrvati zaštite od DAHIJA.
Oduzeti mu imovinu u BiH, sto ce mu. Ostani tamo lopove.