Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix.ba je oficijalna stranica od SDA tako da Vas molimo da postujete to sto blatimo drugie stranke. Hvala unaprijed, Vas Klempo
Jasmine Imamovicu babun jedan, Bolje bi bilo da ulozis pare u industriju, da svijet ima od cega da zivi, jer necemo imat uskoro od cega da zivimo, nemamo mi nista od jezera i tamvaja. Samo ti i tvoji babuni oko tebe imaju nafaku od toga!!!
SDP nema koalicione partnere u OV zato sto ima dovoljno vijecnika za vecinu. Kako mozete pisati clanak a da se malo ne informisete... Pozdrav p.s. ovo je dobronamjerna kritika.
Ne znaš ko je boIesniji - vijećnici u Opštinskom vijeću ili birači koji nasjedaju na sve ovo?
Dzasmin je prolup\'o skroz, svega mi. Cuj viseci tramvaji iznad Jale, haha...
a sta je to napravio jos Imamovic cak nemamo ni status grada . . . . . .
ljudi dragi kako nas lazu, pa u Tuzli samo mozes pit na ulici ili ici na jezero, posla nigdje te mozes glumit studenta i nako pit kafu 100 godina jer ti se i ne zavrsava fax jer posla nema, zapravo ima ko ima para.Jad
@jeb Tuzla nema ništa, čak joj ni univerzitet nije akreditovan...
SDP je vec dosta pozitivni stvari napravio u Tuzli. Ima li SDA i jedan grad kojim se moze ponositi?
Klix je postao i sluzbeno SDA glasnogovornik
pa nek je i fantazija samo nek je pozitivna....
tuzla ce biti bosanska zapadna njemacka
TUZLA ĆE BITI BALKANSKI JAPAN :D
Priče za malu djecu...
komunjare komunjare, vi volite samo pare. svi ste vi komunisti pravljeni na kalup isti.
Od svega ovoga biće koji autobus na bio dizel i možda pokoja solarna ploča koja če energijom snadbijevati vjerovatno neki semafor ili neki naplatni automat. Ovo će biti dovoljno da Tuzlanske vlasti 2026. g. kažu da je projekat uspio. U Tuzli opština u saradnji sa nekom organizacijom na par kuča godišnje postavi stiropol pa poslije piše Tuzla energetski učinkovit grad i sl nebuloze.