Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Falatar i Hadžikadić su najbolji kandidati. Hadžikadiću treba 250 000 glasova, a Falataru 110 000.
Borišu Falatara možete pratiti na Facebook-u: https://www.facebook.com/borisafalatar/
Napisem normalan komentar, pozitivan, mozda i kakav se rijetko moze procitati na ovom portalu i odjednom ga nema. Je li ovo neka cenzura pozitivnih stvari od redakcije? Ne razumijem kakva vam je to cenzura u igri? Je li se to ne smije iznijeti svoje misljenje, kao ono nekad u doba komunizma? Narocito ako je nesto pozitivno i pametno? Da sam pljuvao i psovao nekoga ili jos bolje neke "druge" vjerovatno ga ne bi brisali jer je to sada IN?!?!
Momak nije loš ali je malo zelen, Da glasam za člana iz reda Hrvata glasao bih za njega. Moj izbor je HADZIKADIC.
mozda neće pobjediti ove izbore al ako je ovo buducnost onda nam je dosta svjetlija od trenutnog stanja
FALATAR i HADŽIKADIĆ - nema bolje kombinacije. Ta dva čovjeka mogu napraviti preokret u državi!
Budi iskra - 2018 Hadzikadic! Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890 Hadzikadic2018
Ovo je onaj sto je jaran sa ratnim zlocincem Vidovicem!? Haj to, njegovo je pravo da druguje sa kim hoce, ali poznavanje osnovnih stvari bi bilo pozeljno. Falatar misli da su Travnik i Novi Travnik isti grad. To majstore :)
RUS
Kandidat za Hrvatskog člana predsjedništva, a slogan mu "ZAJEDNO I TAČKA". Pa dobro Boriša ako ništa barem napisati "TOČKA", budući da si kandidat za Hrvatskog člana predsjedništva. Valjda bi trebalo pisati na Hrvatskom.
@starMo1905 Sto bi trebao pisati na Hrvatskom? Moze on biti Hrvat i govoriti bilo koji od tri jezika u BiH. To je sloboda svakog covjeka i bas super da se moze birati.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadžikadić, najobrazovaniji, najčistija kampanja! Misli svojom glavom, birajmo poštene i sposobne ljude, ne podobne stranačke lutke na kanafi! Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890
hu is ju?
Ma druze i ti si jedna ubleha.https://www.klix.ba/images/gridloader.svg
Ti u ovoj drzavi nisi zivio od 92’ i nesto pricas o njoj. Od vas dijasporaca i jebenih masona nema nista gore
Dijaspora te hrani moj rambo mali...
ne sikiraj se sve manje i manje dolazimo..
Sorosovac došao da djeli demokratske norme Bošnjacima, fuj
Sta ti znaci sorosovac? Sto ne mogu ove populiste!
Divan covjek, najradije bih se ljubio s njim dan i noc kako ima keksi usne, ali necu i ne mogu prijeci preko cinjenice da se uporno preko ledja moga naroda zeli k'o fol graditi nekakva moderna BiH, bolja BiH, dok druga dva naroda istovremeno biraju turbonacionalisticke kadrove koji ce puhati samo u svoje nacionalne svirale i za svoje nacionalne interese. Necu i ne mogu ti dati glas, dragi moj Borisa iako si super covjek jer ocekujem da hrv. clan npr. iz postovanja barem izgovori 'tOcka'.
Nemozemo ondar ocekivati, da se ista promjeni u ovoj drzavi, ako pratimo uvjek isti stil glasanja... Razumije tvoj status, ali ipak... Treba promjena sa svih strana, sad!
@cheeko_ Trebamo sustinske, a ne kozmeticke promjene! :) Parcijalne promjene iritiraju i homogeniziraju narod na koji se odnose jer takvo sto dozivljava nepostovanjem, premda bih osobno bio ponosan da mi predsjednik ima Borisine ljudske i intelektualne kvalitete. Preponosan. However, s obzirom na ustroj zemlje i Ustav, minimum korektnosti je doista odgovorno se ponasati primarno kao clan Predsjednistva ispred naroda kojeg trebas predstavljati, a onda brinuti i za druge. To je BiH danas!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)