Divan covjek, najradije bih se ljubio s njim dan i noc kako ima keksi usne, ali necu i ne mogu prijeci preko cinjenice da se uporno preko ledja moga naroda zeli k'o fol graditi nekakva moderna BiH, bolja BiH, dok druga dva naroda istovremeno biraju turbonacionalisticke kadrove koji ce puhati samo u svoje nacionalne svirale i za svoje nacionalne interese. Necu i ne mogu ti dati glas, dragi moj Borisa iako si super covjek jer ocekujem da hrv. clan npr. iz postovanja barem izgovori 'tOcka'.
Nemozemo ondar ocekivati, da se ista promjeni u ovoj drzavi, ako pratimo uvjek isti stil glasanja... Razumije tvoj status, ali ipak... Treba promjena sa svih strana, sad!
@cheeko_ Trebamo sustinske, a ne kozmeticke promjene! :) Parcijalne promjene iritiraju i homogeniziraju narod na koji se odnose jer takvo sto dozivljava nepostovanjem, premda bih osobno bio ponosan da mi predsjednik ima Borisine ljudske i intelektualne kvalitete. Preponosan. However, s obzirom na ustroj zemlje i Ustav, minimum korektnosti je doista odgovorno se ponasati primarno kao clan Predsjednistva ispred naroda kojeg trebas predstavljati, a onda brinuti i za druge. To je BiH danas!
Prikaži sve komentare (49)