Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok ih nazivate liderima, a ne kriminalcima - EU će ostati nedosanjan san
Mi smo ih birali, nebitno je kako ce ih zvati.
@macak mali Seljakaaa bolan kakih Gradjana ?! hehehe onih zagrizlih u SDA/SBB i da ne pominjem ostale ovi su najjaci ;)
bas mi je nekako draga ova zena .... toliko se zalaze za BIH da su ovi nasi politicari za nju obicne bebe zloceste koje samo uzimaju flasicu-jedu i kake ....
Bosnje hoce u Palestinu. Kakva EU.
Sposobni se bave sobom. Podobni se bave Hrvatskom. Turskom. Srbijom. Kosovom. Haskim presudama. A nesposobni se bave podobnim i sposobnim.
Kako ćemo mi napred kad naši "lideri" imaju vokabular od 300 riječi sa životnim namjernicama.
Evropa koju opisuju kao "kolijevku krscanstva" (sto nije tacno) je zapravo Evropa mracnog srednjeg vijeka, misticizma i inkvizicije. Upravo je Islam spasio Evropu preko Spanije ponudivsi joj nauku i vjersku toleranciju koju je tadasnja crkva gusila. Tako da je temelj savremene Evrope nauka i kultura koja se preuzeta sa istoka a ne extremno krscanstvo koje je vijekovima drzalo Evropu u mraku, nazadnu i nerazvijenu.
Aaaaaaa zato lideri neće u Evropu. Ima smisla.....
Gospodo Fajon da postoje neki Hahn Wigemark Mogherini I da ""malo"" izvrse pritisak na BH politicare (mrkva---- stap) sve bi bilo brzinski ispunjeno ALI........
Ako ne moze BIH u EU mogu ja u EU...
Ma Blogo se Srbendama i Rvatinama, imaju Srbiju i Hrvatsku, mogu se odselit, ovo ovdje je bez budućnosti, selite se, kako su to lijepe zemlje, a ekonomija sve bolja.
Nama treba siroka demokratija u kojoj svi gradani ucestvuju. Ne trebaju nam diktatori, nacionalni lideri, partije koje imaju monopol na vlast itd. Trebaju profesionalni politicari koji ce za platu raditi u korist gradana.
Ima li sta novo...
Sta iz EU vazda seruckaju jesu li narodu akcize uveli ..jesu !The end.
sve ce to o mila moja prekriti ruzmarin snjegovi...........a moglo je biti i bolje
@ogledalce opet te pjesme...T'pah :((((
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa narodi u bih su svi kriminalci zar vam treba jos kriminala ..... Mi smo po rodjenju opredjeljeni za kriminal ☝️mi kriminal njegujemo u njemu smo najjsigurniji ... Zakon ne volimo ☝️ zatvor mrzimo .... 😂😂
ona jos nema pojma sakakvim zivotinjama ima posla
Eh sad Tanja, de ti meni objasni sta si mislila sa onom nedavno izjavom da nije vrijeme za treći entitet. Znači jednom ce doci to vrijeme.. Svi se vi ponasate kao g*vnari prema B i H i pogotovo Bošnjacima.
Kad svatite da ima nas mi koji volimo ovu zemlju i zelimo napredak bez obzira na vjeru, svaticete da ima i onih koji zive na racun ove zemlje i zele da se sto prije raspadne. Zato mi nikad necemo uci u EU, osim ako nas vi ne gurnete..