Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sta konkretno da nas nagradi ????????????
nagrdi haha...morgen sa teren seven 😄
@zmajcekSaUne ahahahahahaahha nije ni svanulo cestito a ja vec galamim :) morgen terendmance :)
PRIKAŽI ODGOVORE (46)
Tanja tebe treba nagraditi jer si više uradila za BiH od svih njih skupa
treba je u šupčinu masnu..
Arthur tebi treba dr
nagrada je Alkatraz
Kakva nagrada ? Vi mora da se salite!? Nema prioriteta ravnopravnosti gradjana od politicara EU ,MZ, svi saucesnici u mitologiji zvanoj "konstitutivni narodi"! I jos bi se nagradjivali! Ma ahjte molim Vas!!!
Domaća trojka je uradila zadatak i dobija nagradu. Mi znamo šta i kako, ali se ne pitamo.
Nagraditi za sta tacno?!
Evo da pitam: za sta to da nas nagrade bgt?
ova nije normalna
pročitati i dijeliti dalje: http://krug99.ba/embargo-na-koristenje-bonskih-ovlasti-moze-voditi-ka-totalnom-unistenju-drzave-bosne-i-hercegovine-i-pocetku-novog-rata/
Treba im j majku , drzava uhljeba i robova
EU ne zeli muslimane,EU ne obiljezava bajrame iako muslimana u EU ina puno vise nego hriscana u FBiH,u EU mogu samo drzave koje imaju zanemarljivo muslimana poput Hrvatske gdje je 1% i ukipno 3 dzamije
u EU bajram i dzuma svi islamski adeti su skoro pa zabranjeni i zvanicno se ne priznaju nego se moraju molbe slati i objasnjavati,to odobre ali si onda obiljezen
nagradili bi oni sto se tice BiH al ne daju govna koja zele podjelu mamu im j....
Jest imamo kružnih tokova najviše u regionu
kad je EU rješila; -jedinstvene tablice za BIH -jedinstvena valutu KM za BiH -jedinstveni lične dokumente -jedinstvene PDV brojeve Može i sve ostalo da rješi kao jedinstveno... samo je pitanje volje, jer narodi u BIH se nece sami nikada dogovoriti.
Ti stvarno mislis da je jedna BiH nesto zanimljiva i bitna i toj EU i svijetu? Kako da ne. NIkoga ne boli ni cosak za BiH a niti ostatkom Balkana osim da imaju neku korist, tipa stacioniranih vojnih baza, imigranski kamp, koridor za bitnu sirovinu (legalnu ili ilegalnu) i slicno tome. BiH nece nikad u EU kao ni Turska, Albanija mozda.
Za sta da ih se nagradi za ne rad , za nacionalizam , za podjelu i za tolike kredite da ce djeca moje djece da vracaju sve ovo i naravno da ne zaboravim za odlazak mladih mozgova iz drzave ??
Ona je vise uradila za BiH nego svi nasi političari zajedno evo samo jedan primjer ukidanje viza za EU