Komentari (1263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na prvi dan mjeseca Ramazana rasrinkana je montirana optuznica. Jedan vidi sve.
ZIVA ISTINA
haahha... kako ti dodje u top komentar hahaahah
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ZAKLELA SE ZEMLJA NEBU DA SE ISTINA I PRAVDA NEMOGU SAKRITI !!!! SVE NAJBOLJE ZA GOSPODINA RADONČIĆA,DAUTBAŠIĆA I GOSPOĐU ŠAHMAN.
Pravda je pobijedila!
UPRAVO TAKO...PRAVDA JE POBJEDILA.....
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
SBB 🍀🍀🍀
idemooo predjsedniceeeee oktobar je nas
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
puno košta.....
Bojte se zelenaske ovce na pravdi boga i naroda vas ceka haps posebmo one sto su montirali procese....Vjerujem da ce narod se udruziti u radnu akciju da vam izgradimo prdekanu ako treba samo da vas se rjesimo
Sarajlija11 Tako je, zivjelo nase sudstvo i tuziteljstvo. Ono nikad ne grijesi. Vrlo efektno je rijesilo slucaj Dzenana Memica, fantasticno dobro proganja Nasera Orica, podizuci optuznicu 89 put za redom, sjajno odradjuje posao u slucaju generala Dudakovica, proganja borce Armije BiH, evo konacno je oslobodilo i Radoncica...Hm, cek, u interesu kojeg naroda je ovo sve gore sto sam nabrojao? Bosnjackog? Kako boni ne vidite da je ovo cetnicki covjek...
Iskrene cestitke gospodinu Radoncicu, Dautbasicu i gospodji Sahman! Jos veca velicina i istina je da se istina o montiranom procesu dokaze na prvi dan mjeseca Ramazana! Jedan je dragi Allah i on sve vidi i cuva pravedne!
ovo nema nikakve veze sa pravdom. FAhri je dodijeljena oslobađajuća presuda pod uslovom da se ne kandiduje do drugostepene presude za Predsjednika. Da li je baš tako, ostaje da vidimo 26 maja kada SDA bira svoh kandidata. Ako to bude Sebija , FAHRO ne smije da se kandiduje JER ĆE DRUGOSTEPENO BITI OSUĐEN ! Ma ko da bude NE SMIJE !
@BOSNJACKIpreporod Nisu ti dobro javili iz centrale
Šta ćemo sad sa krivcima koji su mu oduzeli 2 godine ganjanja po sudovima?
znate li koliko je Nasih para pojeo taj proces?
Milost Bozija nema granica. Cestitke na pobjedi pravde.
Samo Svevisnji kaze "Budi, i ono bude. Pametnom dosta. Zivi i zdravi bili, jos puno godina.
Pobjeda SBB
Pobjedaaaaaaa
Pobjedaaaaa
Mi cemo njima istinu a oni lazi o nama.Tako je predsjednice ta ti zlata vrijedi.I sad se to pokazalo tako.