Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momčino. Došlo je vrijeme da i ti uživaš u životu. Sve najbolje ti želim.
Ovim 8 minusa zelim da i oni i njihovi potomci prozive ono sto je ovaj momak prozivio. Nista vise.
Da te samo sreća prati,tuge je bilo previše.Sve najbolje Fahro od srca
Neka ti Allah Subhanehu ve te'ala da svako dobro i neka ti bude hairli u kuci.
bravo klix tek tako reci da je bio zasticeni svjedok.... sa sve fotografijama i informacijama. Momak je sigurno iskreno govorio sta je vidio, ali nije bezveze bio zasticeni svjedok!
Odlicno,sretno dalje u zivotu.
🖤
Lijepa kućica al....Zar vlast nije mogla ovom momku osigurati neki posao u nekom od gradova BiH?! Zar nije mogao biti vozač nekom uhljupu ministarčiću ?!
Kad vidim ovakve ljude, njihovu snagu, optimizam i volju za zivotom, pomislim kako je glupo se opterecavati sitnicama, dozvoliti da nam one kvare srecu.
Nek je hairli u novom domu Fahro.
Ej šta su ti tamo Bošnjani preživjeli. To se riječima ne može opisati, niti je ljudski mozak u stanju ti pojmiti. Kad se sjetim onog dječaka koga su tjerali da četnicima pere noževe dok oni kolju civile ljude djecu žene a on to sve gleda. I opet se tamo vrate. Jbt pa to je herojstvo do neba.
Pa mogli ste barem jedan balkoncic nspravit i veliki prozor.Gdje su silne pare koje su se skupljale za ovog momka? Izgleda ovi sto prave akcije po Go Fund samo u svoj dzep stavljaju.
da bude sa srećom Fahro. Abd da se oženiš i dobiješ djecu.
Nek je sretno ljiljanu nas! Da ti bog dragi podari dobro zdravlje i srecu.
Sve najbolje u buducnosti
Nek je hairli, uzivaj...
Drago mi je vidjeti ovog momka nasmijanog.
sve je to lijepo ali morate gledati cjelinu. radno nesposoban a želi da zasnuje porodicu. nije lijepo to odobravati i praviti od djece socijalne slućajeve
Trebo te je tata izdrkat, ucinio bi uskugu covjecanstvu! Moronu!
@cudobosne ovi što su mi dali negativno mišljenje je dokaz da nisu sposobni da realno sagledaju činjenice a to je odraz njihovog obrazovanja,pameti i sposobnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)