Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam ovo. Ja živim u Krajini i vidim da je ekonomija u padu i to ozbiljnom zadnje 2 godine. Nejasno mi je otkuda ovakav optimizam i podaci koji ne odgovaraju stvarnoj slici?
Pa naravno da je ekonomija u padu u krajini kad nema ziva roba, kako ce rasti ne kontam
Ljetos mjenjao mi majstor pločice na terasi i raspričao se o politici i ekonomiji, dofati se i Fadila, lopov, nema pojma o ekonomiji, ne zna matematiku itd. Na kraju dana me zove i kaže problem, pitam kakav, nije dobro izračunao kvadratura, fali pločica.
Ja dajem desnu ruku da zna vise od tebe
Majke vam ga nabijem, jel vi mislite da je neko toliko lud i glup da pored svih dostupnih informacija i mogucnosti vlastitog prosudivanja treba vjerovati vama, dokazanim lazovima, lopovima i kriminalcima!
Samo je jedno jasno da je poslije usranih SDP-ovaca,nakon protesta i preuzimanja vlasti od dilfaša pa sve do izmišljene korone bukvalno iz dana u dan rasle plate i narod je bio veseliji sretniji zadovoljniji. Nije bilo onih usranih foskula ima na birou ko hoće. Bar u SBK gdje su plate bile dostigle s mizernih 400 do 800, a što su nas jebali koronom pa nas resetirali opet to je druga priča.
Dilfa, pametan si ti cojk...tebintreba dati da radis svoj posao ali da olaho ne govoris u javnosti ili da ti neko pise sta ces reci....
ta crna lista nema nikakav znacaj. osmorka glasa za ljude sa liste. Dodik godinama na lista i jos ucvrstio vlast. cemu onda sva prica?
Au Fadile što osmorka dođe na vlast,a tako smo dobro živjeli dok si nas ti vodio....ma mi smo preporođeni evo uvezujem bazen da mi se ispred vile gradi....tako bi bilo kada neko sa strane čita kako je nama u FBIH....ma protuho jedna kao i svi ostali političari kako vas nije stid lagati ....otjerali ste pola stanovništva do 30 god. najmanje ,a i ona druga polovica konta da ide...
Fadile, gdje su pare? Pusti suplju mi smo ovo mi smo ono. Zasto smo najsiromasnija zemlja u Evropi i u donjem dijelu tabele na Svjetskom nivo? Ako je tako dobro zasto je 60% mladih iz FBIH emigriralo? Zasto si ti optuzen za pranje novca? Zasto Fadile? Svi se haman zajebali - samo ti pametan?
sjeme ti se zatrlo
Bravo Fadile kralju. Dao si dio tijela za BiH u ratu, a pored svih nedaca uspio si podici sve ekonomske parametre i cetiri puta povecati penzije. Ovi osmorkini mrznjom zapjenusani botovi ne vole istinu. Svoju mrznju hrane Avazom i Face-om najvecim pljuvacima svega bosnjackog.
Fadil najjači premijer poslije rata.... Nikšić odron dok je bio premijer... Gorele institucije 2014
džukca razbojničkog nije sramota lagati .....
Pa tebi se na faci vidi da si lopov.
Nevjerovatno kakvim se lazima ovi ljudi iz SDA sluze samo kako bi sacuvali fotelje. Jest eto amerukanci su poslusnici osmorke, onda je to jos jedan plus za osmorku jer ostvarise vecu utjecaj u medjunarodnoj zajednici za par godina nego SDA od postojanja.
Znaci onda da je osmorka i Dodika i Cavaru stavila na crnu listu. Bravo osmorka.
Fadil je jedan i vjerujte teško ćemo bez Fadila . Fadil ima obraza (ma kako neko sumnjao) . Brojke nesumnjivo pokazuju da je on dobar premijer . Ako dođe kakav Ihtijarević (a takvih ima mnogo) gotovi smo !
Ovaj nije ovoliko dao izjava za 8 godina mandata, kad gube vlast onda su ovako za ranu previti, iskacu u svakom clanku...a kad su na vlasti onda je bahatluk i bezobrazluk na djelu onda odgovaraju sa " Ja, i?,", gradjane nazivaju razmazenima..