Komentari (410)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UHAPSITE VIŠE OVOG KRIMINALCA !!!!
za šta konkretno???
Kad ce u zatvor? Pitam za narod BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Premijer Federacije BiH Fadil Novalić stavljen je na crnu listu SAD. Kako je saopćeno iz Ministarstva finansija SAD, koje objavljuje sankcije, Novalić je sankcioniran zbog korupcije i podrivanja institucija BiH. Uskoro opširnije.
pridružio se gavrilu
Cujem da je Sebija tukla Bakira cijelu noc
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta je uradio konkretno , poslao pisma penzionerima .. Od Amera svašta možes ocekivati ..Nek stave Milanovića on sa Dodikom negira genocid.
Nije Fadil na crnoj listi, nego nije na bijeloj.
Svi lijepo usko uvezani k'o priglavci! Sve i jedan.
fadileee jebi see
Ja kako se nasikiro auu
HAHAHAHAHH popusio ga bolje receno pocuclo ga
Nemojte Fadila,, nema prste na ruci od rada, se satro,, iz zatvora ce Fadil računati potršačku korpu.
Kakva je ovo sramota, loš rezultat SDA imala pa krenuli na sve načaine da Federaciju uzimaju. Nećete vjerujete, Fadil ljudina.
Nisam se našao na crnoj listi, već nisam više na bijeloj. Fadil Novalić
Fadile seoska varalice, hbm li ti sve žensko u plemenu!!!
Nije stavljen na crnu, vec je skinut sa bijele liste
Zasto se UZP zaobilazi
Ovi Amerikanci postali providni!!!U ovoj državi desilo se hiljadu gorih i težih stvari na svim stranama, a oni ne nađoše za shodno da reaguju.U čemu je kvaka????VELIKI su odlučili da SDA mora da se skloni sa političke scene BiH.Fadil Novalić je tu prvi"sasječen" ali mislim da nije i zadnji.Bit će tu još "sječe knezova" iz SDA da bi se napravio prostor "alternativama".
E moj Fadile. To ti je hvala za sve što si napravio za ovaj napaćeni narod.
Zamrznite Vi njemu imovinu i transakcije u BiH