Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Fadile lafčino.Hoćeš opet preko maline nabavljati?
Nece malina, bit ce neka zlatna loza Sejdovaca.
Uzp top komentari inace u topu kad je u pitanju Novalic...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fadila za pilota.
U Kini sad prave izvrsne dronove koji gase vatru sa veoma malim kolicinama vode . Mogao bih vam nabaviti za par miliona nekoliko takvih ...
https://www.sadrzaj.net/2021/09/kuca-koja-je-gorila-cak-28-puta-u.html Fadil bi dobrodošao.
On misli da avion mase krilima kad leti. Toliko se razumije u avijaciju veliki mislioc i strucnjak za investicije i ulaganja.
Jel odabrana EKIPA znalaca? Sad vjerovatno FARMACEUT bira helikopter??? Možda i NAFTNI MAGNAT neki?
Sta vam je 15-20mil km za letjelice kada se svake godine napravi toliko stete pa i vise
Blago nama kad nam on odlucuje..
Zasto izlazimo na izbore ako se nemoraju provesti pa ih inplementiraju gdje njima odgovara a gdje neodgovara dzaba ljudi glasali.Fadil vec sedmu godinu premijer?
Novalic: bosna će nabaviti letjelice koje će gasiti 2 požara odjednom. stručnjak nema dalje.
Pusti ti to, pozari su ugaseni i bez letjelica, nego de ti nama kazi sto pokradoste tolike haram pare ( haram vam bio svaki cent svima vama a posebno osobi X) za onu skalameriju od respiratora za koje ti rece da se dvojica rahmetlija mogu istovremeno nakaciti i "duvati". I druga stvar, jeli privatni reis urgiro za tebe zbog TEBE da se pustis na slobodu, ili je osoba X u velikoj opasnosti ako istina ispliva na vidjelo???
Ako on bude nabavljao nahebali smo... kupit će trotinete, a resto para u džep
Dronovi Acme stizu,mogu ponijeti 3 fildzana vode...12 miliona kostaju
Hajde bar da ove zime odahnemo od pozara, znamo da sume najvise gore upravo u zimskom periodu. :-)
Ovaj će kupiti ventilatore umjesto helikoptera. I to tzv. duple.
Od 2013 se obećava isto.
Mrš govno u zatvor, šta ti više nabavljaš našim parama, gdje su Pfizer vakcine, treba tebe na doživotnu, sad se nešto javljaš ko fol nabavljaš ovo ono,možwš još koji mjesec