Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprosti Fadile što smo te pogrešno skontali,oprosti .
materi se izvinjaji nekulturni stvore, ja sam moro djecu u sobu otjerati
Kakav jadni, bijedni i naruceni intervju, pa zar stvarno misli da smo kompletni idioti. Evo ruka ako je uposte on odgovorao na ova nazovi pitanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Unis, Pretis, Energoinvest, DITA, TAT, Energopetrol, Zica, itd.. Gukni Fadile, ko je tu previse trosio? Gukni jado
Nrmaš ti pojma šta znači riječ ,,žao,, a pogotovu nemaš pojma šta znači riječ ,,iskrreno,, Jedan si od stotina koji rade sve kako bi prevarenom i poštenom Federalnom čovjeku još više zagorčali ionako prejadan život.
fadile zašto nisi iznio podatak da narod bankma duguje preko 6 MILIJARDI maraka, malo li je. zašto nisi iznio podatak da narod živi od kredita! Iznio si onno što ti paše ali ovaj podataak kriješ ili možda nije istitint. Ako ne znaš raspitaj se malo pa bi se nad ovim podatkom ti kao premijer ttrebao malo zamisliti da u ovolišnoj zemlji narod duguje preko 6 MILIJARDI MARAKA BANKAMA, ovo malo naroda, da da!
"Sve se nema, a grah se povraća" :D Vaš Fadil
pa ti i tvoja "partija" ste glavni zadnjih 30 godina, pitaj njih zasto je BiH tako lose plasirana
"Istina je obično ružna, zato i nema za sobom gomile obožavatelja." M. Saponaro
Vratite Bagri , Zmiru- Niksica, vrati im Brankovica, vrati Mujezinovica i ostale budzetlije oni su dobri a ti Fadile nisi trebo bit coban jer ove ovce drugacije ne mogu nego da im se medi. STA JE TO COVJEK REKAO A DA NIJE ISTINA LEVATI JEDNI.
mr.w ti si neobičan ,,lik,, valjda misliš da si napisao nešto PAMETNO. hahahaha ne treba nam vraćati pobrojane likove jer su bili kriminalci ali nam treba permanentno servirati iste kao što su oni. Dakle ovaj Novalić ako nije gori nego pomenuti onda je milion posto ISTI. Ne bacaj narod pijesak u oči, progledali smo na žalost stranke SDA.
Vratite Bagri , Zmiru- Niksica, vrati im Brankovica, vrati Mujezinovica i ostale budzetlije oni su dobri a ti Fadile nisi trebo bit coban jer ove ovce drugacije ne mogu nego da im se medi. STA JE TO COVJEK REKAO A DA NIJE ISTINA LEVATI JEDNI.
Nekad sjednem da popijem kafu Fadile sam ... i zadnji put kad sam to radio, ufatio sam se da razmisljam : Ko te dovede u Sarajevo, od tolike Bosne bas da tebe posalju da ponizavas narod ? Zadnji put sam to tako razmisljao u ratu, sjednem uz zid, a ne na stolicu, smrdim, blato sve to, samo malo tisine; ko da disem tisinu Fadile, gleda ova moja, gleda stara; mladi gladni nemamo nista svoje, mozemo samo poginut, tad sam se pitao za Dr. Rašu Karadžića, đahkad i za Aliju, ko ih posla da se patimo!
Ti lažeš i tebe i narod. Tvoju izjavu, sramnu izjavu za ovaj napaćeni jadni narod niko nije namjerno proturio u svjetske medije (mada si to izjavio) ne dragi naš Novaliću nego je to što si rekao TAKAV BLAM NOVALIĆU, koji sebi ne smije dozvoliti ni portir u Vladi a ne predsjednik Vlade. TI ČOVJEK ZVANI BLAM, TI SE MOŽEŠ JOŠ VRTITI NA TOJ POZICIJI ALI ZA NAROD TEBE NEMA, ,,PLJUVAČEMO,, SVE ŠTO IZGOVORIŠ I URADIŠ, JER SVE JE TO PROTIV TVOG NAODA, NA ŽALOST.
Pričaj ti šta hoćes, izvinjavao se ili ne NAJVEDĆU ŠTETU OD TEBE, NO MEĐUTIM, NOVALIĆU, NO MEĐUTIM, NOVALIĆU BOŠNJACI ĆE IMATI OD TVOG ZLOTVORSKOG NAZOVI RADA, NE MORAŠ IZGOVORITI ALI NAM JE JASNO DA I TI GLEDAŠ SAMO TEBE I TVOJU OGROMNU PLATU I DA TE NIJE BRIGA ZASIROTINJU (GJE JE POVIŠICAPENZIJA KOJU SI OBEĆAO) LAŽ, TI LAŽEŠ, GRABIŠ BOGATSTVO KAKO BI SUTRA KADA ZAGUSTI PRVI ZBRISAO IZ ZEMLJE. SRAMI TE SE BOŠNJAČKI NAROD.
No međutim, Fadile, No međutim, Fadile, No međutim, Fadile-ČAK NE ZNAŠ NI GOVORITI PRAVILNO! Fadile No, međutim-nije pravilno mada si to pokupio iz susjedne nam Hrvatske, Fadile kaže se samo No ili samo Međutim (oboje nikako makar tako govorili svi Hrvati. Slabo se, no međutim, Fadile ti snalaziš odnosno takav kakav si pašeš Izetbegoviću (koji je najsuroviji lider svoga naroda) dakle ti se dobro snalaziš se za stranku SDA (kojoj je ovo zadnji mandat) ali sve na ogromne štete Bošnja
Fadile nego reci ti nama sto ti pogled nije paralelan?
Podrska NOVALICU !!!!!!!! SAMO UDARAJ !!!!!!!!! OPROSTI NARODE !!!!! GLUPII NARODE HAHAHAHAAHAH
Slušao covijeka na CD sa Hadzifejzovicen, pametan, barata ciframa, zna sta želi u budućnosti oduševio me i ima moju punu podršku a to za izjavu covijek nije politicar pa da važe istinu koju izgovori.
Također sam gledao i uvjerio se još više da je čovjek više nego sposoban, najsposobniji premijer Federacije dosad. To što ne zna politički umotat izjavu da godi građanstvu je druga stvar. Čovjek poznaje svoj fah i krenuo je u promjene koje svi očekujemo. Samo deri Fadile
@Legolas Greenleaf Jedini premijer koji je dosao iz privrede, naravno glupom nepismenom narodu ne mozes objasnit. Treba im nacrtat ili reci kako ce jest zlatnim kasikama.
obican sam "čojk'" libo me taki ko je gazda. ali brate,sto Bosna ima kenjaca, to je strasno... vola u dupe ubost' neznaju, a htjeli bi vodit' drzavu...