Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da vidimo kako tuzilastvo radi
@exitNo1 Kao i slučaju Nedžada B.i ostalih....
@exitNo1 Evo vidimo kako radi Draganovo tuzilastvo.Kamenjarske srbe ispitali kao svjedoke, a bili su u direktnom lancu komandovanja i u procesu nabavke respiratora. A hapse premijera Federacije.I to jos da ga ona Draganova frizerka zamjeni.E moj Bosnjo, nikad tobe neces doci.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Zatvoren mozes biti ti 🤣 hahaha ZMBT
Fadila pustit da se brani sa slobode ko Jelka
@Muzerone19 Hahaha
Dabogda truhli ko Insignia sa slike
Iznenadijome novalic Pa zar od ove drzave napacene I ovoga naroda nebitno nacijonalnost da kradu boze sacuvaj neznam stobi rekao dalje zato nam mladost odlazi odavde nazalast ova nasa bih naj ljepsa drzava sve ima ali politicari pogrezni sorry
kakvi su ovo opeli hjudajiji citroeni
Ovo kao svatovi
E, moj, Fadile, spao si na Hundai
Kladim se da Fodilova glava prodje izmedju resetki
Zlatno pravilo kriminalistike, samo prati novac i sve ces saznati.
da hoce popadat
da hoce popadat
ZMBT- Zatvoren Mozes Biti Ti
Zasto nisu u marici s resetkama ?
Tri Jajana, koj su to Biser e brate!
Prezivjece Bosnjaci ovaj progon.
šta će fikro večeras mu zmbt show
Drži se fadile, brzo će bake tebe da izbavi, daće on čoviću i izborni zakon i lovu od MMF-a, jer ti si mu važniji od toga, ko šiša Bošnjake i državu, to mu je samo paravan.