Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kliks je prepun trolova koji otvore 10 profila, diskutuju sami sa sobom i koriste skripte za lajkovanje komentara
Lopoviii
Lopoviii
Lopovi i SDA i Kasumovic
Faraon jadoncic śćepo najveci neprijatelj Bosnjaka , kriminalac vidis sve je prebacio na onu kuravu zenu da mu drzava ne oduzme jos kaze Bosnjaci poceli i krivi za rat nikad nije u Potocare otisao , uhvacen u ratu kako odaje vojne tajne do sad je trwbo biti objesen samo kod nas u nenormalnoj drzavi i nenormalnim narodom Je moguce da se kandiduje na izborima 🤦🏻‍♂️,van svake pameti opametite se Bosnje moje koknite ga dok jos nije kasno o glavama vam se radi
Nakon Oktobra nije cilj pokopati samo SDA i HDZ BiH, nego i levate koji su ponikli u SDA a kasnije se izdvajaju kao Neovisni? Koga oni levate i kakvi neovisni? Pa evo mu diunjaluk, onome ko smije se izdvojiti iz SDA i da radi što hoće. Svo ovi izdvojeni dobili su naredbu vrha da se izdvoje. To je samo taktika SDA. Pa u Zenici od kako Kasumović "nije" u SDA nema ni Predsjednika ni odbora nego rade na principu povjereništva?????
ZELENA SDA POGAN NESTAJE U OKTOBRU, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....!!!!!
Iznajmljujem facebook stranice koje imaju 200.000 fanova iz BIH.. Pored facebook stranica imam i 50 profila... Cijena po dogovoru... Placanje avansno...
SAD ĆE ONI I NA KLIX ..BOJTE SE KLIXOVCI STARI MI SMO STARA GATDA I MORAMO SE ODBRANIT OD OVIH STRANAČKIH HINJA
OVO TREBA OTKRIT I JAVNO IH PROZVAT DA NIKADA NIKO NE GLASA ZA NJIH-SRAMOTA
Na šta te politika svede ovdje. Da za komad hljeba svoje dostojanstvo gaziš, za sadaku da se uvlačiš partijama u guice. Tužno je ovdje.
Sramota me sto sam roden u ovoj vukojebin .. al eto, zato ima RZ 88 .. :D
SDA smeće obično, za komentarisanje o njima nije potreban nikakav bot, narod je vec odavno shvatio ko su i sta su. Tu su da svoje familije uhljebe, podjele tendere, pokradu donacije i tako dalje. SDA mafija!
Kad botina pametuje..opali sebi klempu hebo ti keoec mater.
ti si bot
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hljeba i igara