Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako ne razumijem ove djevojčice/djevojke. Zbog lajkova se na loš način promovišu. Lijepe moje,trebale ste sačekati par godina do punoljetnosti,pa poslati slike playboyu. Ka već pravite budale od sebe,da ona nešto i zaradite.
a sto su joj je tata ili mama kupili haljinicu od 300 maraka,pa stiklice od 200...pa kozne hlacice pa nakit pa gacice iz sex shopa....pa kad su se vec roditelji potrosili i treba to pokazati :)
u pravu si 100% lijepe cure...zgodne...upucane u skupoj garderobi....i sta je tu sad sramota ili grijeh?.....od kad je to ljepota postala grijeh???...ovo drustvo je otislo u kuhrac :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Putnik na zadnjem sedistu taxija je bio prvi put u gradu i svidela mu se neka crkva, pa potapša vozača po ramenu kako bi ga o tome nešto i priupitao! Vozač zaurla, izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus, uspaničen vrišti i dalje, popne auto na pločnik, jedva izbegne pešake i zaustavi auto tek centimetar ispred izloga! Na to će putnik: - " Molim Vas, oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti. U vašem gradu vas verovatno često pljačkaju!" Vozač: - "Ma idi u pi*ku materinu. Danas mi je prvi dan kao taxista. Zadnjih 20 godina vozio sam mrtvačka kola!!
najboljše su ove naše srpkinje
Blago kuci u koju one dodju
Uznemirene roditelje treba kazniti najstrozijom kaznom jer ne vrse kontrolu svoje djece na internetu, A dokaz tome je da koriste stranicu na kojoj je uvijet da bi otvorio jeste da ste punoljetni. Dakle trazite od fb da smakne slike koje su sada vlasnistvo facebooka, a na slikama se nalaze maloljetne djevojcice koje su same objavile te slike na svojim profilima sto je u startu prekrsaj ili kazneno djelo neznam kako se tretira tacno.
Samo da jos razjasniomo ako je maloljetnica pristala na sex a ima preko 14 godina to nije silovanje i to nije pedofilija zakonom je sex od 14 dozvoljen samim time ako se curice od 14-15 i dalje slikaju i traze sex na facu to nije pedofilija jer ona ima dovoljan broj godina i trazi sex a sa ovim najlon tajicama je sve receno
https://www.youtube.com/watch?v=yfCPCtIzFr4 ova pjesma najbolje opisuje stanje
Kakvu im reklamu radite to je nevjerovatno. Sumnjam da je ovo slucajno, mora da vlasnik stranice ima veze na klixu
Nisam znao da ima ovoliko pedofila na ovom shitxu
Pomisliš grohno klix kad ono "kikser" se vratio :-)))))
Hocemo li i ovo ugasit :D http://forum.burek.com/bosanke-t84594.html http://forum.burek.com/domace-matorke-ex-yu-30-vol-3-t576614.html http://forum.burek.com/voajer-u-letu-vol-3-t573191.html http://forum.burek.com/slike-i-klipovi-sa-ex-yu-prostora-vol-3-t535803.4520.html
Da je momak pametan pa da vas sad baš tuži, redom medije.
Super, ekstra slike.
ma ko li lajkuje te stranice kad je ocito da svi protiv?
Žensko!
Iskreno,meni je drago.Bilo kakva osuda ove stranice ili druge slicnog tipa sa malim droljicama pokazuje samo lazni moral,odnosno nemoral.Same te cure su buduce jebacice,starlete,djevojke iza ugla i moderne kurve.Takve nemaju srama nit veze sa moralnim vrijednostima ljudskog bica.Neko bi mi se javio i napao me pitanjem ''Sta da je tvoja kcerka jedna takva golotinja ili oskudno odjevena fufica?'' Jaro moja kcer takva siguno ne bi bila i ne bih to dopustio.Sve je do roditelja,nacina odgoja i mogucnosti koje otvaraju svojoj djeci.Znaci puna podrska ovoj stranici,samo saljite te male drolje na internet nek sav normalan svijet vidi kakvu kcerku ne treba imati,odnosno kakav roditelj ne treba biti.I zamalo zaboravih,neka neupucena zenska je tu rekla ''Klix kad ste tako fini obrisite i fb stranicu Matorke,jer tu je i necija majka.'' E glupsonko,prvo googlaj tu stranicu i pogledaj golotinje,sisa,medjunozja,bradavica oslikanih na majici,guza....pa onda nesto reci.Peace out.
facebook.com/matorke
Да зна Була каква је сланина, никад не би љубила Турчина :)))))
штета па су сви срби хомосексуалци ... жене на оплођавају мусљимани
е нек си ти ставио И умјесто Л у презимену па пуцаш с тог акаунта турчине.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)