Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si se pomakao od krša i kamena (sa kojeg si došao na asfalt), možda bi i znao da Facebook dnevno zaprimi milione pritužbi ali reaguje samo na one za koje postoji osnova. Prema tome sa razlogom su te ukinuli sa FB-a, a nadam se da će, kad - tad, i govor mržnje (koji je inače jedini govor koji je tebi i sličnima poznat) biti zakonski kažnjiv, pa ćeš možda u nekoj zatvorskoj ćeliji dobiti FB na kontrolisano korištenje.
ovaj jad je od hrvata na izborima dobio 200 glasova....upitna je njegova legitimnost, ima legalitet.....pa ga u dom naroda....tamo raja ne bira....klaun i budaletina....ivo miro jovic na steroidima, a slicno ce i zavrsiti....
@brriss0x normalno , Bosnjaku treba 50.000 glasova , dok ovoj stoci iz kamjenjara treba 50 i on misli da ima pravo djeliti Bosnu ...pod hitno mjenjati !! Koliko glasova - toliko Muzike ...pa nek se Rvati vrate u svoj rodni kamen ako hoce svoje predstavnike
koja je ovo budala sa 2 osnovne...
Hebo ti evo zenu dzihadlija iz Norveske .Kome si ti interesantan moronu jedan
hahahahah.Cyber dzihadlije.LMFAO!!!!
gucni malo pranjkovače smiri se uzpeovac
Virtualni rat CyberUzaplije protiv CyberDžihadlija To bi continued...
A koje ovaj rinakamatić?
Naj veca seljacina i ustasa u povjesti ustaske istorije.
on ne drži bistu Pavelića kao Komšić, ne govori i ne slave ustaše kao Mesić, osuđuje zločin u Ahmićima. I Komšić i Mesić po tebi nisu ustaše a on je?
Mark samo sjedi i ceka kad ce doc' prijava za Bosanca da ga blokira :D
Ovog lika je ozracila mikrovalna pecnica!!! :)
KaraMatic al KaraIMuja:-)
Ovaj skutor misli da je neki .urac.
škutorska posla i onda u neznanju pocnu baliti po nacionalnoj osnovi
UZP ugrozen čak i na fejsbuku. Mirikl
On je Čovićev "džihatlija"