Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem
Žalosno je to sto je dobio od dodika kojeg naziva predsjednice i kojeg ne vrijeđa dok druge je vrijeđao a oni mu halalili
bravo za RAK 👏👏👏👏
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Naci experte, jake advokate i zaliti se i "umiriti" RAK.
bravo za RAK, svake nepristojnosti na TV programima treba adekvatno sankcionisati 👍👏👏👏
Ma treba umiriti RAK-a... pogotovo glavonju na celu iste...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj da su tako nesto ucinili pa Bar im dat nagradu mada 15000 nije neka lova
Zloban lik za Bosnjake 100 %
Covjek koji je unio smutnju i podjele medju Bosnjake. Slaba je to kazna
Kako iko normalan moze da ne shvati poruku rezima u ovom slucaju. Pa ako se javnoj licnosti uz postojanje snimka moze nesto staviti u usta sto nije rekao, sta tek mogu da rade i smjeste obicnom smrtniku? Nije ovdje potrebna samo borba za jednog novinara, nego za sve nas. Sutra bilo kome od nas mogu izmisliti sta god zele i za to ljude osudjivati. Samo je bitno da im prodje.
Dodikov covjek u RAK-u a Senad se hvali kako je od Dodika dobio tone alkohola na poklon,pukla ljubav izgleda.
Ja koliko poznajem Senada sada če on snimak emisije uputiti ovlaštenoj međunarodnoj forenzičkoj instituciji u EU da analizira snimak i potom tužiti RAK i njenog presjednika .naravno uz odštetu.Da se razumijemo svako glas ima svoju frenkvenciju i nijedan nije istiVrlo lako se uz savremenu tehniku izoluje jedan glas do drugog na o+istom snimku.Naši forenzari imajunsamo izšteno uho......i završen Travnički fakultet,
namirit će trojka iz budzeta Kantona Sarajevo,pa to je sitnica za kampanju koju ovaj lik ,bivši nezavisni novinar vodi
A šta mislite kad Hadžifake nađe rame za plakanje kod Marfija, a Marfi mu kaže: Ma šta cmizdriš za taj sitniš od 15 biljada KM - nego samo nastavi da produkuješ afere na račun SDA stiže ti miliončić od onih 80 miliona što smo dobili za razvoj demokratije i ljudskih prava u BiH.
Senad dobio kaznu,a onaj krezavi što poziva za ubijanje,nema još ni krivicne prijave.. BRAVO BOSNA...
ovo je živa sramota.
Dace mu Trojka da plati kaznu
Nije problem. Americka ambasada ce to platiti za mene ako izmislim jos jedan skandal o Bakiru i Sebiji.
Da, da Srbin kad zasjedne na čelo bilo koje institucije ona postaje "srpska". E sad možete zamisliti Dodikovi Srbi sada kontrolišu na nivou države sve 3 finan. institucije: Ministarstvo finansija, Agenciju za indirek. poreze i Kontronu agenciju za sve ovo. 3-ka mu dala sve to. Hadžifejk je davno trebao dobiti milionske kazne za forsiranje izmišljenih afera koje su dovele do podjele Bošnjaka i svođenja istih na polit. manjinu. Udario na Srbina i odmah se opekao - Srbi ne praštaju.
Takticka varka da se bosnjaci jos jednom zavaraju. Ja cu tebe ko fol tužiti, ti ces ko fol meni platiti odstetu ili neces, kako hoces. Ponekad ti slobodno mene kritikuj pa cemo se i posvadjati... sve je to "ko fol"
Palestina broj dva.