Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje to ima da jedna zemlja traži da se u drugoj ne održe izbori???😶
Bog mi je svjedok da ne gotivim Vucica... Al u izboru manjeg zla ... Definitivno biram Srbe
Dajte Čovketu vode i kocku šečera.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HAHAHA kako se samo ponižavaju i sramote pa bože
USA se radi razvoja demokratije i slobode bisanskog naroda possere na jednu HR koja je i članica NATO-a. Nemamo većeg prijatelja od Amerike. Svi ostali su govvna.
Znamo kome je otislo hrvatskih 10 miliona plan B u liku i djelu britke sablje sarajevske
Da je samo to u pitanju taj izborni zakon i to oko doma naroda a sta cemo sa peljeskim mostom koji se pravi preko bosanske zemlje i mora bez pitanja i gdje je skladistenje urana uz rijeku Unu. Ali to im je naravno dodo omogućio a to sto ce bas srbi najvise oboljeti od karcinoma to i dode nije briga bitno je da je uzeo pinku i za most i za uran.
Hitlerovci su to.
Slaven Raguz, Hrvat o Covicu HRS RAGUŽ SE NA LICU MJESTA UVJERIO U DIPLOMATSKI DEBAKL HDZ-a: "Međunarodna zajednica za izbore bez obzira na sve, Čović nanio štetu glasanjem protiv sankcija Rusiji!"
O sebi se zabavili !!! Otvorena mržnja Hrvatske prema Bosni i Hercegovini,niko ne bi imao koristi da se promjeni izborni zakon osim HDZ-a U kojoj državi ima da vođa logora Covic odlučuje za hrvatski narod,bosanski hrvati moraju stat uz Bošnjake i svoju državu,jer drugačije ne može
Misle ako nema izbora da ce srusiti Suverena (institucija Nacionalnog Parlamenta BiH), ni dotaknuti ga nece. Presjednistvo koje prestavlja Suverena moze raspustiti skupstinu I proglasiti vanredno stanje.
Trebamo mi promjeniti zakon o oružju, uvesti američki sistem gdje se može posjedovati tenk i automatsko oružje. Da komsije znaju sta ih čeka. Ove ustaše su stvarno bezobrazni.
Legalno, legitimno i konstutivno padoše i Putkov podrepaš Čović, pa aplenković, pa Radman! Ima li i jedan od njih i malo pameti da skontaku da GRAĐANI Bosne i Hercegovine ni u kom slučaju NEĆE u Predsjedništvu čovića?
Ali , gosp.Plenkoviću:...kada se kaže (nabroji)..da su ravnopravni konstitutivni i ostali građani (a to je upravo releno u Eu orlamentu), zar to onda nisu 4 kategorije "ravnopravnih"...i koje bi onda , bez obzira koliko koje kategorije ima u procentima, sve 4 trebale biti i "stvarno" ravnopravne ...?!!!!...I sadašnji Ustav BiH to tako "kaže"...Druga je stvar , zloupotrebe od strane nacionalista, zna se kojih...
@gooUser1630400343...ništa u BiH nije ove ili one nacije...Sve je sviju...Ako misliš na zemljište i vlasništvo u gruntu , to je promjenjiva kategorija i nije rekevantno (u demokratiji)..za Državu.
Sad ce i ovo malo hrvata u BiH da iseli iz nje. Svaka cast katolicima dragim
Hrvatska se miješa u BiH kao Rusija u Ukrajina,
Sta ono rece Covic?
Zelja Komsic uzima izbore sa minimalno 500 000 glasova,to je sigurno pa nek onda Covic ,Karamatic i ostali sviraju blanju,Covic vise nikad nece u predsjednistvo
Ja samo znam da je Covic za svremena zavrsio sa predsjednistvom ,moze crni ciganin u predsjednistvo ali Covic nikad vise.Dodik je mala maca za ovog ublehasa . Zna i Evropa vise u cemu je problem ta nisu mahniti
Eu čini sve kako bi Hrvati skoro pa vladali Federacijom, dajte ovo dajte ono- ostaćemo bez ičega. Hrvati sve ovo rade strateški u dogovoru sa EU.
Ma odyebite od BiH .Vi BiH nemislite dobro .