Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoc na vjestima u 7 ,rece jedan Poljak , ........Vi ste slobodni i osim pridruzivanja Eu nemate druge alternative . Mozda ovo nekome zvuci pozitivno, meni ne ni u kom slucaju.
Sve tu meni nesto izgleda sumnjivo. Tokom prosle godine kada se raspravljalo o buducnosti OHR-a i Visokog Predstavnika, evropski politicari su bili veoma podjeljeni u svojim misljenjima. Cini mi se nasao kompromis, koji u zadnje vrijeme dobiva svoje obrise. Visoki Predstavnik je otisao, a sa njim i njegove ovlasti, kao i mnogo sto drugo. Stece se utisak da su evropski politicari poceli voditi politiku u Bosni, na isti naci kao i ovdasnji politicari.Sastanci se odrzavaju i donose neke cudne odluke, dok se u stvarnosti odvija skroz neki drugi film. Digli su oni ruke od nas i ova zemlja ce biti prepustena sama sebi. A sto to znaci, ....neizvjesnost .....i to kako privredna tako i politicka...