Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ova neumorna djevojka ili žena nije bitno,voli ovu zemlju i čini više nego i jedan naš "izabrani predstavnik naroda".Svaka Ti čast Tanja.Dama 100%.
Crveni pasoš + pare kojih nije bilo, balavi kretenu koji se ni Alije ne sjećaš a kamoli Srboslavije
net tv plus besplatan kljuc na 6 mjeseci http://fileam.com/file/03O69D
A dokle cete vi i OHR tolerisati losu retoriku politicara zbog kojih nam ne dolaze investicije i jadni radnici Konjuha idu pred zgradu OHR-a?
@Evropa.... -y.e.b.e.m- ti hrvaticu...!
STRANCI VAM UZIMAJU LOVU, STRANCI VAM RESFORMIRASE VOJSKU, STRANCI VAS POSVADJASE, STRANCI VAM FORMIRALI EKSTREMISTICKE GRUPE..STRANCI VAS UZIMAJU LOPATOM,
Muslims are destroying BiH federation.
ovi nasi cekaju da se aplikacije same od sebe posalju..oo boze..samo mi zao ove zene, svaka joj cast, ali nismo mi usli ni U a kamoli U Evropu.
Dok je bila moja Jugoslavija, bio je potreban samo crveni pasoš (u to vrijeme najvrijedniji pasoš na crnom tržištu), kako bi se čovjek mogao kretati po cijelome svijetu Koji su ovi jugo nacionalisti idioti, to na svijetu nema hahahahaha
Serem ti se mami u usta paradna kvazikomunjaro balava
Ma serem ti se na Aliju !!!
U Jugoslaviji bla Tito bla bla Partija bla bla bla crveni pasoš nacionalisti Amerika mrski kapitalizam bla bla bla svi su fašisti osim nas bla bla bla bla bla
Naravno da neće, to samo komunjare lažu i petljaju ne bi li nam ogadili Evropu pa da opet naprave Smrdoslaviju. Sikter ološu nacikomunistički u Pjongjang!!!!
@sa E moj sine... Nije sve kao što izgleda... Znaš kako malom djetetu obećavaju čokoladu ako pojede spanać a onda mu uz to dodaš i riblje ulje, pa da pospremi posteljinu, pa da ne psuje itd itd ... E tako ti nekako i ovo dođe ... Sve ćeš ti to dobro "izkihat" .... Da si malo putovao svjetom vidjeo bi da su Evropljani najveći pljačkaši i dušmani. Gdje je god došla EU čizma nema mira 10000 godina ... (Afrika, Azija itd itd...). Dokle god je ovaj narod zaluđen Zapadom, samo će sve više i više propadati... Ne vjerujem da ćemo ikada izaći na "zelenu granu"... Treba učiti odmah kćerkice kako da podaju gu-zu Francuskim dedicama !!!
Za sfrj.Bila su to sasvim druga vremena od ovih današnjih.Postojali su blokovi,gvozdena zavjesa i što šta drugo.