Mustafa Mujezinović
0
"Evropska unija računa na BiH"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Kralj Tvrtko Lijepo i tocno receno
@kralj tvrtko Svaka cast majstore!!
@heej pa ko ima pravo da nosi ime naseg kralja??? da niste to vi lijeba ciji su mu pradjedovi zabili noozinu u djale i presli na okupatorsku zulumcharsku tursku stranu. vi da ga volite i cjenite ili da ga zasluzujete sigurno bi svojoj djeci davali imena po nasim kraljevima i kraljicama kao sto je to obicaj svugdje u svijetu gdje su bile ili su i sada kraljevine. jest klinac, vama je draze davat bas ta turska okupatorska imena kao mustafa, murat, sulejman, i druga \"tipicno nasa\" imena .....:-) zato ga poshipu loma jarane. jesi svatio da si ispo garacma?
nerazumijem zasto se ovoliko pljuje po Mujezinovicu?! on je jedini bosnjacki politicar koji nesto radi. covjek pokusava da popravi greske koje su napravili brankovic i hadzipasic!
Vi se nemate cemu nadati jer niti pripadae Europi niti vas ona zeli .
Parola MMF je: koga uhvatishe toga jebase... Valja nam vracati kamate...legalne...Gasijeve su nelegalne ali su kamate od kojih drzavi ne ide dovoljno...ma to nije govno to se neko posrao
Braco moja izdrzite jos malo uskoro nas ZMAJ HARE podize pare od donacija 14milijardi dolara koje je orocio na tajnim racunima sirom arapskog svijeta nece nam trebat nikaka EU prokleta neka njiha mi ce mo zlatnim tanjurima jest jagnjetinu BIH4EVER!
Racuna, naravno, u projekcijama prostora za odlaganje radioaktivnog otpada
daj ba Kralj Tvrtko nešto lafo, a ovamo srpski si nacionalista koji ne voli svoju državu Bosnu i poltronski igraš za srbiju.... nemaš veze s pameću glupane jedan izdajnički.. a nešto kao Tvrtko on... svašta
I tako ti podijeli jednu pametnu s nama svima... objektivno meni se cini da ti mozes i bolje od toga, al\' kontam svak\' sebi odredi kol\'ko ce biti pametan ili glup. A to jadan o\'ma se svrst\'o... k\'o ovca cini mi se. Smrt Fashizmu, mrskom Sauronu i idiotizmu.
jes jes,...racuna... ali kao leglo teeroorista i bijele alkaide.
Da li je ovaj shalabajzer svjestan svoje odgovornosti,ja sam da u sve moguce pore vlasti instaliramo sarajlice i uzivamo...:)))
Joj ovih frustriranih vlaha na komentarima, sreca pa ih ne moram gledat po Sarajevu.
Moj Mustafa ti bi još malo preko Razvojne banke da podijeliš \"razvojnih kredita\" sa jaranom Džaferovićem \"svojoj raji\". Pa zato si se i prihvatio te funkcije i tolko se gicaš da klepiš kredit od MMF-a jer ćeš i ti od tog hajrovati. Jadan nebio ta \"manja grupa ljudi\" ti je omogučila da budeš to što jesi pa sad hoćeš da ih zavališ - malo ti je bilo svega do sada.
DESAVA SE ZATO STE POKRALI I POKRADOSTE JOS UVIJEK SVE STO IMA MUJEZINOVICU MOJ LOPOVSKI!!!