Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravite pritisak da se mora potpisati dejton koji je nakarada teska a onda zahtijevate funkcionalnu drzavu.Funkcionalnu drzavu sa fasistima koji su i danas na vlasti a do juce klali,palili,zarili i cinili sve moguce da BiH nestane. HOCEMO STARI USTAV i dobit ce te funkcionalnu drzavu gradjana.
Miroslav bi dao pola Slovačke za BH izlaz na more, ali na žalost, ostaju vječni turisti :)))
TREBA OVOJ STOKI OD NARODA PRAVI VOĐA USKRSNI ADOLFE
SARAJLIJA:dodji do Pala dacu ti ja pusku, ali moras prvo da nam se kite naduvas
Miroslav Lajčak, Izvršni direktor za Evropu i Centralnu Aziju Bolji bi ti bio naziv ... Miroslav Lajčak, Izvršni direktor za Evropu i Aziju u Evropi!
nit države nit vlasti !
lajcak je cet.nik s dna kace.....probudite se bos.njaci....la.ze vam se,,,,
miroslav vlahcak pustite nas da se pobiemo !!!!!!!!!!!1
O
Boli njih neka stvar za obicne ljude... kolateralna sirotinja....
Ntereba trazit nego nametnut vlast. Napraviti fabrike, zaposliti ljude, ukinut korupciju i nametnuti pravne zakone za SVE jednake. Onda tek narod moze poceti da zivi a ne da zivotari... Ma ja neka, bice bolje.... KADA MAJKU MU!?
Vazno je da se krstu smetno trag u Seheru...ostalo manje vise
ma da se mi ne peglamo s tim, nek neko drugi upadne, evo recimo crna gora, haj ja, dje cemo se mi sad s tim peglat pored toliko sranja :)
Fildzanci bi u rat? Hahahaha
Mi smo nanijetili građansku BiH.
ma pusi se vise i ti Miroslave i svi dajte puske da rijesimo to sa Dodikom i njegovim manjim entitetom :) :)
a dali su srbi vjerski radikali? vidi se da jesu, dok sve odluke orientisu na osnovu vjere, njihove vjere, oni protiv nas, cista ksenofobija itd.