Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO SMO SAMO JADNA DRŽAVA, DODJE COVJEK IZ NJEMACKE NI JEZIK NE ZNA I RADI STA GOD ZELI(POD SPOMZORSTVOM VLADE RH I HDZ-A BIH)? I ZA TO SU NASI BORCI UMIRALI?
Bošnjaci sebi izabrali komunjaru
Ona 3 cobana se nista dogovoriti ne mogu, osim raspodjele tala. Dosta i njih
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Evropa, i dalje, lovi u mutnom. Да нам "Швабе" и остали желе добро давно би "средили" све корумпиране политичаре и довели стране инвеститоре. Briga ih za nas.
Schmidt UZP
On je vas. Ne pravite nas budalama. Treba vas ignorisati i ne trositi drgocijeno vrijeme na ubjedjivanje. Rjesenje je da se pokrenu tuzbe protiv EU zvanicnika koji u Bosni zloupotrebljavaju ovlasti. Samo profesionalno.
I isključivo ga Ameri s mjesta podržali
Podržali ga iz zgrade u kojoj radi a nije Američka vlada iz SAD. Kao Hrvat se slazem da ovaj zakon nije pošten prema BiH.
Smidt je rekao hrvatima da ne popustaju ni milimetar. Ako Bosnjaci ne popuste nacionalistickim zahtjevima hrvata on ce reci da lokalne politicke snage nisu se mogle dogovoriti i on ce nametnuti zakon. To se i dogodilo.
Već 32 godine, najbolja izlaznost je na graničnim prelazima!
PROTESTI! PROTESTI! PROVALITI U OHR AKO TREBA ALI ZABRANITI STRANCIMA DA ODLUCJU O BUDUCNOSTI NASE DRZAVE!!
Dabogda vam Putin predsjednik bio... O svom se jadu zabavili
Gospodo iz Brisela :..nikada vam domaće vlasti neče ispuniti ništa od dogovorenog i potpisanig izuzev ako im ne zaprijetite tamo gdje ih boli , A to su pare i moč..Sve ovo oni rade samo zbog toga ,I ništa drugo nije u igri..Dakle , ako nešto ne ide , a ne ide , to onda vi tako želite...
Sad fino svi na ulice i demonstrirat. Ovaj rasistički i antisemitski zakon nesmije biti u BiH
Kad je Srbima nametao likovalo se. U delirijum padalo podrskom i parolama. A sad ne valja Smit a? Polaaako, tek je ovo pocetak. Sta sijes to zanjes.
Likovalo se zato što su srbi prešli mjeru! Što podržavaju zločine i zločince, pa neko odlučio da to zabrani i svako normalan to treba da podrži! S druge strane, ovo nametanje nema veze sa dobrom stranom… već podržava sistem i mišljenje kakvo su imali i Rs-u kad im je nametnuta zabrana negiranja. Tako da je SASVIM normalno da kome je bilo drago zbog prvog nametanja, bude žao i krivo zbog ovog drugog!
Ljudi moji dokle cemo mi ovo trpiti? Kad bi neko i pozvao na proteste, neki bi se smijali i po okolnim kaficima pili kafe.. Kad bi se okupili u vecem broju negu u julu, mozda bi necemu i doprinijeli.. Zasto ovaj svabo nije kaznio one koji po mostaru stavljaju zastave tzv herceg bosne.. Protjerati i njega i ambasadire sad-a i britanije
Dobro jutro SDA botovima. I vama je svanulo divno jutro jer više ne morate botovati jednom papučaru i mekušci.
sve mućka .Krišto kaže da je ona jedini kandidat i da je ona pobjedila.ko šiša narod kako je glaso.U protest opet i to u svim gradovima.
Drage komšije Bošnje, a i svi ostali, Hrvatska je Europska unija, samo da vam bude jasnije tko je utjecajniji, a tko može samo da plače
Hrvatska u EU.bolje bi im bilo da nisu .isto su ko ciganska mahala.
Jao,baš vjerujem da Evropska komisija nije znala ,šta će Schmidt sinoć uraditi.Ovi stranci nevješto lažu da ih i djeca mogu prokužiti.
Bosnjaka u RS ima koliko I Hrvata u FBIH. A kakva prava imaju 5%.A ovi 50%.Sada svi traziti izmjenu izbornog zakona u RS
Nije tacno ,Hrvata u FBiH ima milion, pa pogledaj samo koliko su hrvatski prestavnici Kristo i Komsic dobili glasova a 50% izlaznost. Hrvati su premalo zastupljeni u parlamentu obzirom na broj glasova njihova sva kandidata. :)