Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LOVIO LOVAC LOVINU SVOJU ,A ONA MU IZMICE IZ RUKU I NA KRAJU POBJEZE U SUMU.
@@stojan samo polako druže, sve u svoje vrijeme... prošli smo mi mnogo gorih vremena, bila je i cijela srbija okupirana nekoliko vijekova od turaka, ne samo kosovo, i bosna od austrougara, i sve smo to bili oslobodili... i opet ćemo!
REVOLUCIJA...Inzko...to jedino pomaže...
A jeste jaki :D Sto ba KOCOBO ne zadrzaste, kad ste tako jaki ;)
ćelava slovenačka džukelo s jarećom bradicom, mami.ce ti se na.ye.b.em, austrijski konjušaru... sje.balismo smo vas jednom, i opet ćemo, ovaj put ćete biti kolateralna šteta, uz ameriku i vatikan... započeli smo prvi svjetski rat, započećemo i treći... srpska imperija će uzvratiti udarac!
@@obilic samo ste vi mudzahedini nevini malo malo, pa skriveni magacini oruzja budu probadjeni koje kuda u Federaciji...mozete maglu prodavati strancima ali nama ne...znamo mi vas od kako ste postali i znamo od cega ste postali...
FATAMORGANA: KOLIKO BLIZU,TOLOKO I DALEKO ISTA META ISTI ODSTIJANJE,MANI SUPLJE,GATIBO !
Jesi li ti presoavao svoj mandat kao i onaj Svabo??????
Ma.mi.cu ja tebi 76% a ostalih 24% sest.tri.ce i uzu familiju ;) Kretenu jedan genocidaski, da vas nije takvih, da ne sijete mrznju i nacionalizam, cijela zemlja bi bila normalna! Ovako, vi zapalite, a drugi samo rasplamsavaju nacionalnu mrznju... Stat ce se u kraj i vama nacionalistima, prije ili kasnije!!!!!