Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde taman da i ovaj BUGAR iz Gradisca uzme milion ko i prethodnici mu jer bolje da izgori selo nego običaji...ovi cobani iz njegovog sela sto je zaposlio ne mogu mu bas toliko obezbjedit ;)
Ovaj im direktor mozda jest strucnjak u neurohirurgiji al' bolan gdje ces doci na sastanak u kosulji kratkih rukava, to vise ni trgovacki putnici i Jehovini svjedoci ne nose tako. Automatski diskvalificira sebe kao ozbiljna sagovornika.
on je u stali anatomiju polagao, dobro da nije doso u kombinezonu...sve ostalo za njega je napredak!
Samo nek nije arapska donacija... za 3 godine bi sve doktorice morale biti pokrivene...
nista ne dati dok se ne najure SDA i SDP poltroni , pravnika zaposlenih vise nego u Sudu . Apelujem na dobre ljude da ne dajete pare BiH jer samo hranite nacionalisticki kriminal