Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musliman sam ,ali vjerujte da sam preponosan! Kako Sarajevo ali i cijela BiH ovih dana izgleda posebno ! Prelijepo je vidjeti toliko turista i ljudi na ulicama Sarajeva! Hvala Papa!
20 godina nakon što je razoreno, Sarajevo se podiglo iz pepela kao feniks i nastavilo da živi i da ima svoju multietničku dušu u inat fašistima. Promjena strukture stanovništva i ratna migracija je morala da se desi jer je jedan dio prijeratnih sarajlija otišao na brda da uništava vlastiti grad i da ubija djecu iz snajpera,
lijepo nase sarajevo, predivno izgleda..
Ja bi dosao da majicom Saddama ili Gadaffija
Do kada ce ti mediji prestati uvelicavati da se nesto u bosni desava! Vjerujte mi da na zapadu ne intetesuje ama bas nikoga sta se desava u bosni! Mozda su talijani nesto spomenuli zbog pape ali svica njemacka austrija itd ni rijeci.hebe se njima sta se u bosni desava a pogotovo za bosancima.
Hrvatska je za bosnu evropa a hrvatska za evropu je kakanj! Srbija se umislila da su rusi buducnost a rusi najveci hamelj u evropi!
Bošnjak, musliman elhamduliLLah. Volim svoju vjeru, slijedim ono što me moja Uzvišena vjera, islam uči ! Da poštujem druge vjere, da cijenim sve ljude ! Papi i svim ljudima dobre volje: dobrodošlica u moj rodni grad Sarajevo i Domovinu i mir /uvažavanje.....
Bila je Europa u Sarajevu i 1914. pa ne bi sa hajrom.
go papa, do rajvosa, go bejha svi goli, do boli
Himna Nasih Politicara Dodikova, Baketova i Coviceva molitva u BiH predsjenistvu prilikom posjete Pape u Sarajevu, "Boze nas koji jesi na nebesi, primakni nas tudjoj kesi"
Dobro nam došli evropljani. A tebi se divim Pasco: _""Dolazim iz regije Voltera u Italiji koja se sa Bosnom i Hercegovinom sjedinila nakon rata u BiH. Godine 1996. moje kolege su učestvovale u obnovi kuća i u organizaciji škola mira. Vrlo rado smo ovdje u pripremi papinog dolaska, osjećam se kao dio ove velike porodice, kao dio Crkve i kao dio ovog grada", rekao je Pasco za Klix.ba." Bravo humanisto!
Pa eto neka sada primitivci kazu: "Nama ne treba ovo." Promocija grada, turizma, drzave. Bar malo para da zaradimo, hah. A i nikada grad nije bio sigurniji, murije na svakom koraku. :D
Dodikova, Baketova i Coviceva molitva u BiH predsjenistvu prilikom posjete Pape u Sarajevu, "Boze nas koji jesi na nebesi, primakni nas tudjoj kesi"
Dobro dosli daragi prijatelji
Prelijepo, šta drugo reći
Steta sto nece imati proliku obici Downtown i Kiborz u vecernjim satima kad je krcato, odprilike oko 8, pola dever. Ono kad je "haos-picke-ludilo".