Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeba covjek mater cijelom svijetu posto nitko ne voli tu stoku!!!
jebem mater svakome ko mrzi Srbe i Republiku Srpsku od Lajcaka, Holbruka i svih ostalih...
JEBO VAM ON MATER
Lako je nabiti plavi sljem na glavu - i cekati platu skrivajuci se od posla.
Jel\' to stalno koristite ovo \"Visoki predstavnik i specijalni predstavnik EU\" da bi tekst bio duzi i samim tim \"ozbiljniji\"?
a glede europe ona je pokazala svoje pravo lice pokrivanjem plavih sljemova i pod njihovom kontrolom ubijanje preko 100 000 civila - i niti jedan visoki predstavnik nije nista uradio osim sto je udarao beton na dejton. ipak vece najvece ljige i najprljaviji prozirni spijuni u procesu ubijanja drzave jesu karl bilt - kreten pedi esdaun i milosevicev nrazdvojni partner koji ga je u stopu do smrti pratio - ricard holbruk. dao Bog da mu lobisti - sljedbenici i potomci uzivaju u istim kreacijama po pistama svjetskih modnih centara - poput gvantanama. a schiling je za razliku od lajcaka svoj posljednji mandat potrosio spavanjem zatvorenih ociju.
bijedo prekini zvaljiti o reisu jer on je za jedinstvo sto remeti tvoje planove.
Lajcak je dzukac a europa je licemjerna ali neimamo puno opcija i izbora...moramo vise raditi na jedinstvu bosnjackog korpusa i samo tako mozemo opstati i ostati...trebaju nam bolji lideri i jos bolji reis jer ovaj samo poziva na mir i na zajednistvo, boljitak a svaki dan ga pljuju cetnici, oslobodjenje, dani i slobodna bosna. Bas tako odlicno se slaza recenica CETNICI DANI OSLOBODJENJE I SLOBODNA BOSNA!! a moze se krace reci SMECE!
Ovo je PAS LAJČAK. On je naš guverner. Eto danas i psi imaju kolonije.