Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci treba da se okrenu Srbima i Hrvatima, a ovi drugi isto tako. Samo jedni drugima možemo pomoći. Bošnjaci da prihvate RS kao trajnu, a Srbi da je prihvate kao trajan dio BiH. Niko nikom ništa da ne uzima, ni šume, ni dane proslave, ni poreze. Prošlost ostaje u prošlosti, okrenimo se budućnosti. Za sve ostale narode smo samo poligon.
Veze ti nemaš šta je život
itekako ima i ispravno zbori samo sto nazalost dise isti zrak sa retardiranim mozgovima i ratnom generacijom, koja kada pomre, nama ovdje ce biti bolje.
Zaboravite na EU prestanite ponižavati sami sebe.Istina je da EU smatra BiH muslimanskom državom i stoga je neće nikada u EU dok se etnički ne očisti od muslimana(bošnjaka).Isto tako EU neće nikada ni Tursku pod svoje okrilje iz istih razloga.Da u EU ima nacionalizma,rasizma i vjerske diskriminacije to je definitivno jasna stvar da ima.
Ma o cemu ti pricas o 2 miliona muslimsna ,pa u njemackoj ih ima 10 miliona ... a i mi smo jaki muslimani ,svaka kuca pun regal alkohola ,kladionice,diskoteke itd... Mi smo svi isti k...c na brdovitom balkanu
Dok Bosnjaci shvate da 90 % zemalja EU vole mrtvog katolika iz Hercegovine nego muslimana iz Sarajeva,protece jos puno godina,cak i Rusi,Srbi su vise dobro dosli u EU,u Hrvatsku,Sloveniju,pogotovo Italiju,niko od njih ne voli dzamije,ezane i sl.
Kad sam vam reko da nad smoriste sa izjavama likova koje niko ništa ne pita kao što su zastupnici u EP banovali ste me. A očigledno da ne znate ni osnovne principe po kojima EU funkcioniše.
dBd rusi satrali mađarsku al baš satrali germu u njima.
Dodik moze komotno drzati predavanja ovim nasim jadovima kako se lobira i kako se dolazi do ciljeva bez obzira koliko oni bolesni bili -Nek nasi sjede i palamude samo ,mevludska prica ,e tugo moja
Hodaju kod likova koje niko ništa ne pita. A dovoljno ti je imati jaku vezu sa nekom vladom....
Lonac@ Ima Bakir najbolje veze sa svojom Sultanijom ,to mu je najveca veza ,najveci domet
Bogami se ovim Putlerovim drma sjedenje na dvije stolice . Palite motore i pravac Sibir-Rusija . Nema za vas vise ovde mjesta .
Njega sankcije zapada čine bitnim kod njegovih glasača. Što više sankcija zapada to ovaj sve jači. Možda je bolje mu ne praviti marketinga
Ma kakav Orban, EU samo zakuhava i baca bombe kragujevke, evo nas vozaju 30 godina, samo šupljiraju i još postavljaju neke uslove non stop
Najveca tragedija Bisnjaka je sto misle da su epicentar desavanja...a 90`davno prosle...jos usput saka jada od 1.5mil(ako ih toliko i ima)jako bitan grostrateski faktor😂😂😂😂
A jes ono , i onih 1,5 mil na Kosovu su groteskni faktor , al karina od precednika srbije 6,9 mil ne sme ni prismrdit na Kosovo ravno . Bas je groteskno jel de , idiote .
@Senegeti njamnake...ti se u usta najstrasnije.....najveca tragedija Bosnjaka je ta sto dijele isti komad zemlje sa vama DOISTA poremecenim tipovima onim koji ne vole svoju rodnu grudu....napushi se kurza geostrateski duvaj Bosnjacki faktor
Eu samo na papiru. Ovaj birokratski monstrum koji je svrha sam sebi će se urušit kad tad. 1939 kuca na vrata.
Glup je clanak a i glup je novinar. Madjarska je minorna zemlja u EU. Tek su nedavno postali i niko ih ni zasta ne pita. Zapravo, mi smo okruzeni NATO zemljama. Nema nikakve prijetnje od rusije. Ne mogu cak ni preletiti do nas, zabranjeni su im letovi. Dodik ne moze nista.
A sto su se raspisali i susjedi i komsije. U jurisu su. Uzmite malo pauzu da mozemo mi koji hocemo u slozi i miru da zivimo u svojoj domovini. Lijep/lep pozdrav od jedne jedine hiljadugodisnje🇧🇦
Licemjeri kao i uvijek, izdali nas u ratu, izdat ce svaki put kad treba nesto konkretno da se poduzme, s time treba da se pomirimo. Ostavili nam haos u drzavi, nesredjeno stanje i koprcamo se vec 30g s time...
Ja mislim da cinjenice od 92 do danas o prijateljstvu Evrope i Amerike prema drzavi BiH i branteljima iste pokazuju da ce je oni prije rasturiti nego ojacati.Npr:92 Embargo na oruzje golorukom narodu,pa posmatranje rata sa uzasnim zrtvama 4 godine dok se nije drzava podjelila na 3 tora,pa Dejtonski ustav koji je omogucio nastavak rata samo politickim sreedstvima pa do ovog sadasnjeg ponasanja.
EU je obično sranje i ne vidim iz kojeg razloga balkanske zemlje uopće žele da se pridruže toj zajednici? Svi smo bili svjedoci što su učinili Makedoniji koju su na kraju odbacili kao staru poderanu krpu. EU je glavni krivac što je Rusija izvršila napad na Ukrajinu jer su iz svojih interesa, zbog plina i nafte, šutjeli i prešli preko nasilnog odvajanja Krima i pripajanja Rusiji. Sve to je ohrabrilo mentalno poremećenog Putina da čini ovo što danas radi.
Potpuno se slazem sa tvojom zadnjom recenicom . I dodajem : Putin je zlocinac ubica i kriminalac . A EU i USA ce mu jebat mater zbog ovog sto je uradio Ukrajini . Bacit ce ih u 19 vijek . a bit ce izgleda i jos seoba naroda preko Drine i oluja .
Evropa je zasluzila da joj mečka zaigra pred vratima...
I meni se cini da pred necijim vratima mecka igra . A kao ti ne znas cija su to vrata . Pakuj kofere dok je vrijeme budalo .