Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"pretenduju\"?! wtf..... otkad je ova rijec u nasem jeziku. mozda namjeravaju ili prizeljkuju ili teze.... ili mozda bi mi trbali da uvedemo engleski kao glavni jezik, osim toga sto je jos bolje engleski se svuda zove engleski bez obzira u kojoj zemlji ga govore ili kojim ga dijalektom govore i to bez obzira na licno kulturno i knjizevno nasljedstvo.
Izgleda da EU pocinje polako ali sigurno jehbavat BiH i njene politicare. Sada se sve manje govori o tome ko je zasta kriv, vec se Bosnu pita sta vam je vise, kad cete napokon uciniti stogod korisno? Mi smo za vas ucinili toliko toga, a sto vi sami radite? Zar mislite da ce neko da na vas cekat? Pogledajte vase susjede kako napreduju, a vi ni makac? MZ mjenja politiku i strategiju prema Bosni. Ako Bosna nije u stanju funkcionirati kako treba, onda kome je uopce potrebna. A njeni gradani, ako nisu zreli za samostalnu drzavu, onda je ni ne zasluzuju. Znaci ili ste u stanju funkcionirati kao drzava, ili niste. Uglavnom niko nece \"vase\" poslove i obaveze vjecito odradjivati.
Bernard Kouchner je ubjedljivo najefikasniji diplomata EU-e. Sretni su bili danas oni koji su imali priliku debatovati u njegovom prisustvu. Ogromna cast!
Evo onog iz Lekari bez lekova. Mlogo dobar čovek. Demokrata.
Pa zauzela je , sta hoce ovaj, ubjedljivo zadnje mjesto