Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ero > NIKO TE NI ZA STA NE PITA NITI UVAZAVA izvini, a ko tebe budalo hercegovacka zasta pita ?
AJ, BA DZAFERE KOMSICU NE PRDI DA SE PRASINA NE DIZE...PROTRLJAJ TO MANDATA STO TI JE OSTALO I RECI HVALA MOJA SABINA, I MOJ KRVAVI HARI... NIKO TE NI ZA STA NE PITA NITI UVAZAVA...MOZES PRICATI ISTO KAO MARKO VESOVIC, TATJANA MIJATOVIC I OSTALI KOJI SU IZDALI SVOJ NAROD I ZALOJILI SE...
Zeljko! Budi istrajan u svome. Odbi hrvatski pasos,ili ga vrati,ako ga vec posedujes. @Rale! Druze trebalo bi malo vise da studiras sustinu problema. Najblize,prvobitnom vidu hriscanstva je Bogumilstvo. Jer u svetom pismu lepo kaze, ne gradi sebi druge bogove i nemoj im se klanjati. Na pr,sveti Sava,sveti Duja,Gruja,Sloba,Radovan itd. Evo ja kao ponosit Srbin vec vidim propuste u tumacenju Biblije.Realno gledajuci,Bogu je sasvim sve jedno,da li se ti klanjas ili molis,krstis, ako osoba ne postuje osnovnih 10 bozijih zapovesti NE UBI NE KRADI...... Prema tome,ko god je ubio,spalio,silovao,nevine ljude,decu! Za mene je ispod nivoa Amebe! Pozdrav svim miroljubivim ljudima. A o islamofobiji ne vredi pricati jer je to siroka tema,povezana sa rasturanjem porodica itd.Novi svetski poredak..
Svaka cast tebi Zeljko! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
1-NESPOSOBNOST POLITICARA 2-EU-ja je ISLAMOFOBNA 3-OVO DOKAZUJE da je EU-ja sa genocidnom srbijom ucestvovala direktno u ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima 4-Da genocidna srbija i EU-ja imaju u vidu rascijepljnje drzave Bosne i Hercegovine i kradja njene teritorije i prirodnig bogatstva k\'o i nafte(pogotov na jugu nase zemlje o kome niko nista ne spominje al se zna pgotovo najglavniji politicki lideri nase drzave!) 5-IZDAJA svih politicara i inertno stanje drzave biH-ne u korist njenog unistenja 6-NAROD je jedan od krivaca jer SPAVA i ceka da mu neko drugoi rjesava probleme 7-korupcija i kradje drzave uz pomoc MZ-ce i EU-je od domacih politickih lidera 8-genocidnoj fasistickoj srbiji haski sud nije dao presudu za glavnog krivca=znaci da je haski sud taj koji najvise stiti genocidnu srbiju 9-nasa drzava da ima prave patriote politicare vec odavno bi ponovo dala TUZBU protiv genocidne srbije 10-i TUZILA EU-ju za svu podrsku srbiji! BiH4EVER!
sultane, kad smo već kod nepismenosti (piše se zajedno) bolje je tebi da malo poradiš na svojoj pismenosti i pravopisu, možda ti nekada zatreba :) pozz
@rale, pa covjek govori istinu. istina je sve sto kaze, evropa to zeli samo ne ispoljava ovako javno kao on. jedini problem je sto mi pratimo nasu vjeru jer je volimo i razumijemo i imamo taj ponos sto oni nikad nece imati niti nam ga mogu uzeti. jedna primje, svi znamo da je ISA (ISUS) S.A.A.V. BIO OBREZAN TO JESTE OSUNECEN a da krscani to ne prate. i u stvari krscanstvo i ne postoji ko religija jer je ISA (ISUS) BIO ZIDOV I ZAGOVARO JE ZIDOVSTVO A NE KAKO SU ONI SEBI SAMI NAPRAVILI TAKOZVANO KRSCANSTVO. toliko za ne pismene krscane. vise u sledecem broju
eto, svrbija i hrbavska puna visokokaratnih politicara...pokrijte se usima, gurbeti.
@Rale...mislim da ti treba terapija!Dijagnoza je vise nego ocigledna!
@abc Pa upravo vi se vracate sa viste na windovs95 ili cak na komodor :) Koja je ono godina hidzretska ? Ajde molim te ne bulazni procitaj u pravom kontekstu moj komentar pa onda trabunjaj ! Jer ovo sto sam rekao o vjecitoj istorijskoj nepravdi koja vam je na pleca nametnuta je cista istina ! Vas je izbor i vasa sudba ! Ako se vama zivi pod takvim sikaniranjem evrope, onda ok ! A pri tome to nije vase nego sa strane vam nametnuto, mislim vjera ! I sami radite na svoju stetu, ali kao sto rekoh vas izbor vasa stvar!
Sta ce na ovo sve reci reis?
@Rale..glup si Rale..glup i ogranicen! Ko se normalan vraca sa Viste ili Windows-a 7 na Windows 3.1? Ili sa LED i LCD televizora na stari crno bijeli EI Nis...To je otprilike to sto ti prizivas!...jos jednom...glup si i primitivan..kupi si jednu kozu pa se na njoj prazni!
@ Rale, Rale duso nisi ti dobre glave, haj se lijeci malo. Malo je reci da nisi dobar!! A Evropu koju ti zagovaras, Hitler je izgubio 44.
njegova ekselencija Ž.K. hahahahahahahahahahahhahaha
znaci ovako - sve zemlje u regiji su dobile da ispune iste uslove - u Bosni niko nije ometao da se to ispuni, ni u centralnoj vlasti ni u enitetima - u Bosni su i Srbi i Hrvati bili da se svin uslovi ispune - niko od vlasti nije radio na tome, za razliku od drzava u regiji - vlasti su mislile da ce na osnovu mulimanske ugorzenosti da to dobiju onako zakljucak - ponovo je kriva Evropa za nas javasluk - vjerovatno su krive i srbija i ostale zemlje u regiji koje su sve te uslove ispunili - Komsic sa svojom praznom retorikom, samo da ostanem na vlasti [i sa hrvatskim pasosom] nije nista kriv