Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto se zabranjuju komentari na clanke o bankama, a dozvoljavaju se komentari na muslimane i islam
Musliman ti moze biti najveci prijatelj i neprijatelj a u mom slucaju uvijek me je najvise glava zabolila od muslimana. A sad lupajte dislajk do zore.
@Svercer a mozda je do tebe ?!
Normalno da je islam u BiH autohtoni i veoma se razlikuje od islama u arapskim zemljama, hvala bogu pa je tako. Nacin zivota, razmisljanja, i ostalog je drugaciji i ja imam vise zajednickog sa bosankim katolikom ili pravoslavcem nego muslimanom iz arapskih zemalja. To je nasa Bosna i Hercegovina.
SRBI , HRVATI , MUSLIMANI SPAS JE U MARIHUANI !!!!
Ja mislim da su ovi evropski muslimani kao ostali evropski ljudi nikve razlike Ali ovi vehabije i isili oni su zaostali jedan duzi vjek.
Nabijem na donji ekstremitet sve vjere i religije, jadnici jadni ispranih mozgova, živjela vutra i rokenrol i kurvaluk i organska hrana :)))))))))
Svaka čast... To se zovu prioriteti...
Khalide morel to sta ukratko, ja ti citam samo haiku poeziju.
a to za englesku je bomba stroga evo pa citaj : http://metro.co.uk/2014/08/15/top-100-most-popular-baby-names-in-england-and-wales-released-where-is-your-name-on-the-list-4833888/ i opet reci da je neispravna pa posalji gdje ima da je muhamed najbrojnije !?!?
Putuj evropo, nemoj vise cekati na nas...
Sve religije su dobre.
I islam je nekad bio bolji . . .
Naprijed Akbar Ahmed! Naprijed Muslimani! Naprijed Krscani! Naprijed Katolici! Naprijed Europo! =)
A sto zivota ti =)
nema sta. bosanski muslimani su glavne baje u evropi.
Dok se u Švicarskoj zabranjuju džamije referendumom, a u Švedskoj pale, Hrvatska ima najbolje integriranu muslimansku zajednicu. https://www.youtube.com/watch?v=GzJi4bd-nu4
Jebala vas svaka vjera...svima bi bilo lakše kad bi odbacili smeće od vjere...nijedan bog ne postoji...nema bogova, nema gospodara...
Pa ako je alah stvorio sve kako onda jedno zemaljsko bice moze odredjivati o sudbini drugoga ? npr. ubiti nekoga jer je druge vjere ili se neslaze sa idealima ?
kad cemo mi napraviti neki dokumentarac o sebi samima ?